Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIONICA ZA ŠKOLARCE

Kako nastaje animirani film doznajte na Tjednu animacije u Etnografskom muzeju

Zagreb: Zvjezdana Antoš, autorica izložbe "Intimni prostori svakodnevice"
Neva Zganec/PIXSELL
27.08.2023.
u 14:05

Kroz petodnevne radionice polaznici će, pod vodstvom Maše Udovičić, producentice i osnivačice Škole animacije, proizvesti kratki film u tehnikama stop motion i cut-out

Prije povratka u školske klupe, klinci mogu uživati "U muzejskom hladu", na Tjednu animacije koji sutra počinje u Etnografskom muzeju.

Svaki dan do petka, od 11 do 13 sati, djeca u dobi od 10 do 14 godina upoznavat će se s procesom nastanka animiranog filma te njegovom poviješću.

Stečeno znanje moći će primijeniti i u praksi jer će pod vodstvom Maše Udovičić, producentice i osnivačice Škole animacije, proizvesti kratki film u tehnikama stop motion i cut-out.

VEZANI ČLANCI: 

Inspiracija za temu filma tražit će se na izložbi "Intimni prostori svakodnevice", a produkcija će podrazumijevati aktivaciju mašte i kreativnosti s jedne te planiranje i tehničku izvedbu s druge strane.

Tjedan će đacima tako biti ispunjen crtanjem, izrezivanjem, animacijom, montažom te snimanjem zvuka i odabirom glazbe. Cijena je 19,91 euro, a broj mjesta je ograničen pa je potrebna prijava

GALERIJA U Etnografskom muzeju otvorena izložba "Intimni prostori svakodnevice"

Zagreb: Zvjezdana Antoš, autorica izložbe "Intimni prostori svakodnevice"
1/24

Komentara 1

L7
l7
19:04 27.08.2023.

Odlično. Treba poticati kreativnost, a ne zaglupljivati djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije