Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački motivi

Istarski dvojac osmislio kišobrane s banom i licitarskim srcem

Kišobrani
ThemeBags
06.01.2014.
u 19:04

Karin Milotić i Neven Udovičić par su koji je predstavio atraktivne kišobrane domaće proizvodnje, koji se prodaju u jednom dizajnerskom dućanu

Karin Milotić i Neven Udovičić, dizajnerski dvojac iz Istre koji se krije iza naziva ThemeBAGS, u prosincu su predstavili atraktivne kišobrane Ban u pokretu i Licitar, koje su osmislili isključivo za nedavno otvoreni dućan hrvatskog dizajna TakeMeHome u Tomićevoj 4.

Kišobrane s prepoznatljivim motivima bana Jelačića i licitarskog srca izrađuju u varaždinskoj tvornici suncobrana VIS, a može ih se kupiti po cijeni od 159 kuna.

Dizajnerske drobilice za lavandu, igračke ili namještaj kao suveniri
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije