Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Irska fešta na Bundeku

irishmaiden
Luka Klun/Pixsell
Autori: irl/vlm, dik/vlm
14.03.2010.
u 18:59

Peto izdanje proslave Dana sv. Patrika atraktivnim je nastupom začinila plesna skupina Irish Maiden. Organizatori su pripremili između 600 i 1000 litara gulaša.

Uz tamno i svijetlo pivo te ritmove irske glazbe oko 2000 Zagrepčana danas se zabavljalo na Bundeku. Nema predaha do večeri Svi oni došli su proslaviti dan irskog zaštitnika sv. Patrika, a program na Bundeku dio je Irskog tjedna koji je u Zagrebu počeo prošloga četvrtka. Već peto izdanje proslave Dana sv. Patrika atraktivnim je nastupom začinila plesna skupina Irish Maiden.

Step je dodatno podignuo atmosferu, baš kao i dan ranije, pa su mnogi “hopsali” uz zarazne ritmove tradicionalne irske glazbe. – Sjajno je što je proslava Dana sv. Patrika u Zagrebu prerasla u ovako velik događaj. Sunčan dan još je više izmamio ljude da izađu i provesele se uz glazbu i hranu. Ostat ću sigurno do večeri - kazala je Marijana Bikinec, jedna od posjetiteljica.

Uz pivo je na Bundeku obavezan “rekvizit” bio irski gulaš, koji je organizator pripremio u obilnim količinama, između 600 i 1000 litara. Tjedan odlične atmosfere Irskim je tjednom Zagreb ponovno u doista odličnoj atmosferi proslavio irski nacionalni praznik, koji se, inače, obilježava u srijedu.

Komentara 4

BO
bono
13:45 15.03.2010.

I mi u hrvatskoj svašta slavimo ( patrika , noć vještica, valentinovo ...) sve što je došlo sa zapada a zaboravljamo na svoje praznike- jadno

LI
light
09:11 16.03.2010.

...kao na primjer \" DAN BORCA \"!

OB
-obrisani-
23:23 18.03.2010.

Ajd sad svi u potragu za djetelinom sa cetiri lista. Donijet ce vam srecu!!! Sveti Ante Pavelic, Sveti Alojzije Stepinac, Sveti Patrick... Pa kolko vam jos treba??!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije