67 15°C
 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Hm, Drazenovic je sredio Industrogradnju do neprepoznatljivosti i stecaja. Godinama je predsjednik, a sve cini da i dalje ostane to, bez obzira na godine i rezultate rada. Bandicev HDZ-ovac kao i njegov sef Mikulic. Samo usjpjesne marionete koje nemaju pojma ... prikaži još! o temama o kojima govore, nego samo biflaju borbene koje su naucili jos u komunizmu. Nema on pojma o reciklazama, razdvajanju, oporabi i slicnim komunalnim temama, nego samo o janjetini i gemistima. Oprosti Milane, ali prijateljima nekad treba reci da je dosta nicega.

 • Avatar Duran Duran
  Duran Duran:

  Samo me zanima kad će doći kraj trpanju na Jakuševac koji je politička krema odabrala kao žrtveno janje za svu svoju nesposobnost, ruku pod ruku sa čuvenom "strukom"....tu si postavite kamere pa analizirajte...čvaljavi...

 • samoborka:

  Hocete vraga. Primitivnim krkanima mozete izgraditi 1000 reciklaznih dvorista,a oni ce i dalje bacati svoje smece po prirodi i gdje god ne treba. Nego..samo vi lijepo posaljite komunalne redare,postavite kamere tamo gdje se ilegalno baca otpad i oderite prijestupnike s ... prikaži još! minimalno 20 tisuca kuna kazne,pa nek doticni onda krepaju od gladi i otplate rata kredita podignutih za uplatu kazne.

Još iz rubrike Zagreb

Medvednica - Sadnja prvih memorijalnih stabala u akciji pošumljavanja
Stablo uspomena

Svakom preminulom članu posvetit ćemo jedno zasađeno drvo

Članovi ekipa s čelnicima ZICER-a te predstavnicima gradske uprave i Ine, koja je ovogodišnji partner
Startup Factory

Osmislili virtualne naočale za opremanje novog stana i bicikl koji je turistički vodič

Promovitni video "We love Zagreb"
PROMOTIVNI VIDEO

“We love Zagreb” kandidat je za najbolji turistički film, glasajte i vi