Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Radničkoj cesti

Gradska plinara od ponedjeljka otvara svoj centar za korisnike

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
02.05.2020.
u 10:00

Odredili su i pravila - u prostor ulazi ograničen broj kupaca, ulazi se kroz dva koridora, a obavezna je i dezinfekcija ruku i sigurnosna udaljenost

Gradska plinara Zagreb - Opskrba od ponedjeljka otvara centar za korisnike na Radničkoj cesti 1.

Radit će od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati. Zbog mjera prevencije od koronavirusa odredili su i pravila: u prostor ulazi ograničen broj kupaca uz obaveznu dezinfekciju ruku, ispred ulaza uspostavlili su dva pristupna koridora - jedan je namijenjen onima koji trebaju informacijsku podršku vezanu uz račune za plin, podnose zahtjeve ili na drugi način žele upravljati uslugama Gradske plinare Zagreb - Opskrbe, a drugi je za one koji samo na blagajnama žele izvršiti uplatu ili predati dokumentaciju na šalteru urudžbenog zapisnika.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Postavili su i obavijesti o sigurnoj udaljenosti u centru za korisnike, koji će češće čistiti i dezinficirati, a ugradili su i zaštitne pregrade kako bi fizički odvojili svoje djelatnike i kupce. Ujedno, svi njihovi zaposlenici nosit će zaštitnu opremu.

- Unatoč početku rada centra za korisnike za dostavu stanja plinomjera, reklamacija na račune, promjena matičnih podataka, upita i prigovora preporučujemo i nadalje korištenje web stranice, besplatne web ili mobilne aplikacije "MOJ RAČUN" ili putem telefona centra za informiranje kupaca: +385 1 6184-601 (ponedjeljak - petak od 7.30 do 15.30) - ističu u Gradskoj plinari Zagreb - Opskrba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije