Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI VIŠE OZLJEDA

FOTO Bračni par iz Dubrave napao pas od 62 kile: 'Bio je odvezan, dijete ne bi imalo šanse'

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/6
20.10.2023.
u 16:53

Čitatelj iz zagrebačke Dubrave obratio nam se ovog petka nakon što je ranije jutros bio napadnut zajedno sa suprugom. Zbog cijele situacije trenutačno je užasnut, a policija nam je potvrdila kako je pas zbrinut u azilu Dumovec

– Supruga i ja smo išli u šetnju i oko 150 metara od kuće u jednom trenutku sam uočio psa, pasmine dogo canario, koji se počeo približavati. Kazao sam susjedu da mu je pas odvezan, no nije me čuo, a pas je počeo ubrzavati do nas – započeo je stravičnu priču čitatelj K. O. iz zagrebačke Dubrave koji nam se javio ovog petka nakon što je zajedno sa suprugom proživio traumatično iskustvo napada psa. Cijela scena dogodila se jutros oko 10.15 sati u Branovečkoj cesti.

– Supruga se sakrila iza mene, ja nisam htio bježati jer sam znao da bi to bilo kobno. Pas me napao i izgrizao mi je obje ruke, a kako je supruga čučnula iza mene, u jednom trenutku joj je zagrizao i tjeme. Jedva smo preživjeli, svi susjedi su izašli na ulicu – ispričao je čitatelj te nam ustupio i fotografije snimljene u bolnici. On je zadobio više ozljeda po rukama, a supruga je dobila i teške ozljede na glavi. Osim toga, ponovno se moraju vratiti u bolnicu kako bi se cijepili. 

>> POZOR: UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE 

1/5

Jedno cjepivo protiv bjesnoće već su primili, prepričava nam užasnuti čitatelj, a večeras će morati opet do bolnice. Pas je navodno cijepljen prošle godine, a čitatelj nam tumači kako je pas nakon ovog incidenta prebačen u azil Dumovec, što nam je potvrdila i policija. 

– Jedva smo preživjeli, pas ima 62 kile, prejak je. I vlasnik je izašao na cestu kada je vidio što se događa i pokušao ga svladati, ali teško je to. Upozoravali su već susjedi da vlasnici takvih pasa ne mogu imati otvorene ograde, kao da šeće po cesti. Dijete s njim ne bi imalo nikakve šanse, to je bila borba za goli život – zaključuje. 

POVEZANI ČLANCI:

Da je do napada došlo, potvrdila nam je i zagrebačka policija

''Zaprimili smo oko 10.15 sati o napadu psa. Na ulici je pas napao muškarca i ženu. Nemamo povratnu informaciju o težini ozljeda. Utvrđen je vlasnik psa, pozvana je veterinarska inspekcija, a pas je zbrinut u azilu Dumovec'', kazali su iz policije. 

>> VIDEO Sekunde su ih dijelile od tragedije: Dao lijevi žmigavac pa iznenada skrenuo udesno

 

Ključne riječi

Komentara 34

JF
Jure_Francetić
17:17 20.10.2023.

I moje dijete je napao pas, dečkić je šetao između supruge i mene i bio je možda za korak ispred nas. Gospođa koja je na livadi držala odvezano "tele" ostala je zgrožena što sam instinktivno nogom napenalio cucka koji je taman lajući skočio na dijete. Uz primitivne uvrede sa njene strane uzvratio sam joj istom mjerom, u tom parku više ju nismo viđali. Stvar je takva da ona nije u tome vidjela ništa loše niti je pokazala kakvu empatiju prema djetetu koje je bilo vidno preplašeno jer je njezina "beba" koja se samo želi igrati iznenada istrčala sa livade na popločenu šetnicu u parku. Očito je u glavama ljudi koji drže takve životinje bez nadzora, takav mentalni sklop gdje oni smatraju kako njihova životinja ima jednaka prava kao i moje dijete.

PO
poluvodič
17:07 20.10.2023.

Sve koji ne drže pse zavezane i na lajni kazniti sa 1000 eura, pa da vidimo

GA
Gajger
17:03 20.10.2023.

Ma neće on, on je beba, on se samo igra....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije