Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kozari putevi

Eksplozija u Zagrebu: Uništena kuća, jednoj osobi pružena liječnička pomoć

Zagreb: Jedna osoba ozlijeđena nakon ekplozije koja je potpuno uništila kuću
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
27.02.2021.
u 12:53

U intervenciji je sudjelovalo 15 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba oko 12 sati zaprimila je dojavu o eksploziji na adresi Kozari put IV. 193, Zagreb. Uslijed detonacije nastala su značajna oštećenja na objektu, a jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć.

U intervenciji je sudjelovalo 15 vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila. Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze i Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Policijski očevid je u tijeku, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

U kući se nalazila 84-godišnja vlasnica kojoj se pruža liječnička pomoć u Klinici za traumatologiju zbog lakših ozljeda, javlja policija.

Očevid je u tijeku.

Kozari bok: Eksplozija. Jedna osoba ozlijeđena. Uzrok će utvrditi policija ali izgleda kao plin.

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebSubota, 27. veljače 2021.
Ključne riječi

Komentara 14

KP
konzervativni_preporod
13:13 27.02.2021.

Kada bi se i dokazalo da romi opet divljaju mislite li da bi dnovinari to prenijeli.. stoga odmah možemo sa sigurnošću pretpostaviti da romi divljaju

TO
TORQUEMADA
13:20 27.02.2021.

Ode gradonačelnikovo glasačko uporište!

Avatar Edgedancer
Edgedancer
13:31 27.02.2021.

Čudni su putevi ...kozari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije