Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u zagrebu

Marin (20) jurio Mercedesom i izgubio kontrolu. Zabio se u drugi automobil i usmrtio dvije žene

Prometna nesreća, Marin Kamenički
Foto: Davor Višnjić/Pixsell, Youtube screenshot
1/10
Autori: Hina, Vecernji list
24.08.2018.
u 11:23

U prometnoj nesreći smrtno su stradale suvozačice iz Mercedesa i Opel Astre, 23-godišnjakinja i zasad nepoznata żenska osoba.

Prometnu nesreću na zagrebačkoj Ilici u kojoj su u četvrtak oko 21,15 sati poginule dvije osobe, a još su tri ozlijeđene, izazvao je 20-godišnji mladić najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izvijestila je policija.

Prema neslužbenim informacijama nesreću je izazvao Marin Kamenički, vozeći mercedes AMG. Neslužbeno doznajemo da je Marin Kamenički (20), bivši savjetnik Uprave radija ''Entera Zagreb'' te predsjednik udruge ''Karlo Klaić'' koja je povezana s auto-moto manifestacijom "Kec na desetku", udruge koja je promovirala savjesno ponašanje mladih u prometu.

Policija je izvijestila da se nesreća dogodila kada je 20-godišnjak vozeći Ilicom u smjeru zapada, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen uz desni rub kolnika.

"U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na opel astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak.

U daljnjem kretanju, 20-godišnjak je naletio na renault clio krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a potom na mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja", navodi policija.

U prometnoj nesreći smrtno su stradale suvozačice iz mercedesa i opel astre, 23-godišnjakinja i zasad nepoznata ženska osoba.
Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač opel astre, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice, dok je 20-godišnji vozač mercedesa lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti Duh.

Iz renaulta clia lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica. Do 4.20 sati promet Ilicom u oba smjera od Roginine do Vrapčanske ulice je bio obustavljen.

Foto: predsjednica.hr
Marin Kamenički (drugi slijeva) na primanju izaslanstva Koordinacije komercijalnih radijskih postaja pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca u lipnju 2017.

'Silina udara je bila katastrofalna'

Tešku nesreću za 24 sata je komentirala jedna svjedokinja. 

– Silina udara bila je katastrofalna, mislila sam da se netko zaletio u zgradu, rekla je zgrožena žena za 24sata.

U petak ujutro mjesto nesreće čiste gradske službe. Skupljaju dijelove automobila koji su uništeni u nesreći i peru cestu. Tragovi kočenja duži su od deset metara, a tragovi guma pripadaju Mercedesu AMG koji je dojurio iz smjera Kustošije. 

Foto: screenshot/instagram

Komentara 190

Avatar taqa
taqa
09:45 24.08.2018.

Ko je malom debilu dao da vozi ovaj auto? Zatvoriti i oca i mater. Bogati majmuni uvijaju sirotinju,oni u zaštićenim limuzinama gaze sve pred sobom!

Avatar AligatorXO
AligatorXO
09:43 24.08.2018.

Mislim da je sada bilo dosta. Za sve ovo je krivo pravosuđe. Mislim da ne trebam obrazlagati zašto.

CH
che99
10:45 24.08.2018.

savjetnik uprave radijske postaje sa 20 god vozi AMG... koga ti savjetujes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije