Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obustava toplinske energije

Stanari zgrade u Dubravi danima se smrzavaju: 'Po stanu hodamo u dekama, svi su živčani'

Grijanje
Foto: Pixsell
1/5
15.01.2018.
u 11:24

'Nitko cijeli vikend nije izašao na intervenciju da se vidi gdje je kvar, puknuće cijevi i svi se ograđuju', ispričala nam je čitateljica.

Stanari Ulice Mirka Deanovića u zagrebačkoj Dubravi već se nekoliko dana smrzavaju zbog obustave toplinske energije, a rješenje problema ne nazire se jer svi prebacuju odgovornost na druge. 

Kako nam je ispričala čitateljica Ana Mišić, stanari zgrade s dva ulaza bore se s hladnoćom još od 10. siječnja, a obavijest o obustavi toplinske energije zbog radova stavljena je 11. siječnja

"Susjedi je već bilo prekipjelo pa je danas zvala kotlovnicu koja je zadužena za nas i oni su prebacili odgovornost, rekli su neka pitamo predstavnika stanara jer nije do njih. Svi prebacuju odgovornost na drugoga, nikoga nije briga, a to je hitna intervencija, temperature vani su ispod nule, trebali su to riješiti u četvrtak ili petak", rekla nam je Mišić. 

Zasad nije poznato imaju li i druge zgrade u ulici isti problem, a kako nam je ispričala čitateljica, ova je zgrada prepuna stanara i male djece

"Nitko cijeli vikend nije izašao na intervenciju da se vidi gdje je kvar, puknuće cijevi i svi se ograđuju. Kotlovnica se ograđuje, HEP Toplana se ograđuje, Gradsko stambeno isto tako, natežu se čiji će biti račun sanacije dok se stanari i dalje smrzavaju", rekla je Mišić i dodala da jedva čeka da svog prvašića odvede u školu da se ugrije. 

"Po stanu hodamo u dekama, imamo kape na sebi, pokrivamo se s tri deke... Svi su živčani zbog ovoga", rekla nam je čitateljica.

Pogledajte i galeriju: Sitnice koje svi mogu učiniti, a znatno će vam smanjiti račun za grijanje

Grijanje
1/7

Komentara 7

SA
samograd
12:00 15.01.2018.

Danima se smrzavaju na +10 i +15 po danu i +6 po noći .Ovo nije hladno za nekoga iz Tanzanije a ne iz Dubrave. Sutra ćete pisati kako se putnici bune jer griju po tramvajima a non stop južina.

DU
Deleted user
19:52 15.01.2018.

Takve stvari se nikako ne bi smjele desiti pogotovo zato što smo i ljeti plaćali rate i po 280 kuna? Ako netko u ulazu i ne plati grijanje, zbog toga drugi ne smiju trpjeti! Ovo je da se otkaže posao cijeloj Upravi Toplane? Samo "višom silom" može se obustaviti grijanje na par dana? teškim kvarom ili tako nekako? Ničim drugim, samo višom silom?

BE
Bel
12:24 15.01.2018.

Strasno je da grijanje ne radi a cani zima ali smrzavanje? A ti ljudi nemaju po koju grijalicu kod kuce? Ili ne mogu si brzinski nesto kupiti? Uvijek moras imati rezerve grijace tijelo u kuci da ne ovisis o popravcimaa koji se mogu oduziti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije