Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportski spektakl

Croatia Rally stiže i na staze Medvednice

Zagrebačka županija
19.04.2021.
u 14:51

Gledatelji će prijenos moći pratiti putem TV ekrana i digitalnih platformi.

Po prvi puta u povijesti treća etapa Svjetskog prvenstva u reliju , "Croatia Rally", održat će se u Hrvatskoj od četvrtka do nedjelje, a dio brzinskih ispita vozit će se i po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije, te Grada Zagreba.World Rally Championship je sportski događaj koji objedinjuje brzinu, tehnologiju i pouzdanost vodećih svjetskih proizvođača automobila, praćenu uigranim momčadima predvođenim najboljim svjetskim vozačima.

Predstavljanje vozača i vozila bit će održano kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, najbrži će se popeti na podij na Trgu svetog Marka, a probne vožnje kreću sutra. Posade će u srijedu započeti s utrkivanjem na području Samoborskog Gorja, nakon čega slijede brzinski ispiti na širem području Karlovca. Dan nakon, brzinski ispiti će se također odvijati na području Samoborskog gorja i Karlovca, dok će se u nedjelju voziti na području Hrvatskog zagorja te po stazama na Medvednici.

WRC je globalni izazov kojeg karakteriziraju hrabrost, strast, izdržljivost i mogućnost konstantne prilagodbe stalnim izmjenama okoline i nepredvidivosti uvjeta za vožnju. Više od 1200 sudionika pratit će oko 1500 novinara i snimateljskih ekipa, dok će četverodnevni događaj pratiti milijuni gledatelja diljem svijeta. Gledatelji će prijenos moći pratiti putem TV ekrana i digitalnih platformi.

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
zgrada_bez_parkinga
19:31 19.04.2021.

Zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije