Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez naknade

Čistoća: Ovaj tjedan dolaze novi obrasci za odvoz glomaznog otpada

Glomazni otpad
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
06.07.2020.
u 15:06

Obrazac koji je zaprimljen početkom godine, zajedno s ovim obrascem, može se koristiti odjednom ukoliko postoji potreba za odvozom veće količine glomaznog otpada (do 4 m3), poručuju u Čistoći.

Ovaj tjedan Zagrepčani će na svoje adrese dobiti drugi obrazac Zahtjeva za odvoz glomaznog otpada za ovu kalendarsku godinu, i to zajedno s računima Holdinga za lipanj 2020. godine, poručuju iz Čistoće. S tim obrascom mogu zatražiti odvoz glomaznog otpada bez naknade. 

- Obrazac koji je zaprimljen početkom godine, zajedno s ovim obrascem, može se koristiti odjednom ukoliko postoji potreba za odvozom veće količine glomaznog otpada (do 4 m3) - poručuju u Čistoći i dodaju da se zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju do 15. studenog na adresu Zagrebačkog holdinga u Radničkoj 82, 10 000 Zagrebm, potem maila na adresu cistoca.glomazno@zgh.hr ili ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr, a odgovor , zajedno s terminom odvoza, trebao bi stići u najviše 20 dana. 

Ova besplatna usluga omogućava građanima naručivanje kamiona Čistoće ispred kućnog praga kad god žele, tijekom cijele godine. Sve informacije mogu se dobiti direktno od njihovih zaposlenika na brojevima telefona 01/6146-555 i 01/6146-565, radnim danom od 7 do 20 sati.Osim toga, poručuju iz ove Holdingove podružnice Zagrepčani i dalje mogu, tijekom cijele godine, svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od gradskih reciklažnih i mobilnih reciklažnih dvorišta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije