Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilazno će i trmavaji

Centar Zagreba večeras se zatvara za sav promet, ulicama će zavladati trkači Noćnog cenera

Zagreb: Održan Zagrebački noćni cener 2022
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
05.11.2023.
u 09:26

U periodu od 19:00 do 20:20 sati tramvajske linije neće prometovati preko Trga bana Josipa Jelačića, a tramvajske linije 6, 11, 12, 13, 14 i 17, a zabrana će biti i za sav cestovni promet na više ulica u gradskom središtu.

Omiljena zagrebačka noćna atletska utrka „Zagrebački noćni cener“ održat će se u nedjelju 5. studenog sa startom na Trgu bana Josipa Jelačića u 19 sati. Staza kojom se trči utrka prolazi strogim centrom grada te će iz tog razloga vrijediti privremena regulacija cestovnog i tramvajskog prometa za vrijeme trajanja utrke od 19:00 – 20:15 sati.

U periodu od 19:00 do 20:15 sati za cestovni promet u potpunosti će biti zatvorene ulice: Ilica (od Gundulićeve do Krajiške ulice), Krajiška ulica, Prilaz Gjure Deželića (od Krajiške do Trga Republike Hrvatske), Trg Republike Hrvatske (sjeverni kolnik), Masarykova ulica, Teslina ulica, Trg Nikole Šubića Zrinskog sjeverni kolnik (od Praške do Amruševe) i Amruševa.

U periodu od 19:00 do 20:20 sati tramvajske linije neće prometovati preko Trga bana Josipa Jelačića, a tramvajske linije 6, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovat će izmijenjenim trasama:

POVEZANI ČLANCI:

  • Linija 6: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Sopot
  • Linija 11: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva – Glavni kolodvor – Draškovićeva – Vlaška – Dubec
  • Linija 12: Ljubljanica – Savska – Ulica grada Vukovara – Držićeva – Šubićeva – Kvaternikov trg – Dubrava
  • Linija 13: Kvaternikov trg – Trg žrtava fašizma – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Ulica grada Vukovara – Žitnjak
  • Linija 14: Savski most – Savska – Vodnikova – Glavni Kolodvor – Draškovićeva – Mihaljevac
  • Linija 17: Prečko – Savska – Vodnikova – Glavni kolodvor – Ulica kneza Mislava – Trg žrtava fašizma – Borongaj

– Sav cestovni i tramvajski promet bit će preusmjeren na alternativne pravce. Ljubazno molimo građane za razumijevanje i poštivanje uputa policijskih službenika, redara i postavljene privremene prometne signalizacije te se unaprijed ispričavamo na mogućim  kratkotrajnim neugodnostima – navodi Društvo športske rekreacije Aktivan život, organizatori Zagrebačkog noćnog cenera.

Sve informacije o ovogodišnjoj utrci pronađite na www.zagreb.run

VIDEO Sudar automobila i tramvaja na raskrižju Gundulićeve i Ilice

Komentara 4

ID
idiokracija
18:39 05.11.2023.

Opet... već ste dosadni sa tim zatvaranjem i preusmjeravanjem prometa. A tek smeća sa tim konfetima šta uokolo razbacuju. Strašno.

CR
crodux
17:15 05.11.2023.

hoće li doći sdp.ovci i ostali niškoristi protestirati!!?

MO
moroder12
19:02 05.11.2023.

Smiju li ucestvovat i hetero natjecatelji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije