Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuća susreta tabor

Bdijenje za blagdan Duhova vodio fra. Zvjezdan Linić

zvjezdan linic,bdijenje (1)
Foto: Rajko Polić
1/6
19.05.2013.
u 00:06

Bdijenje je vodio fra Zvjezdan Linić sa svojom subraćom i odanim vjernicima čija skladna zajednička pjesma najbolje svjedoči.

U subotu navečer u nazočnosti mnoštva svijeta sa svijećama u rukama, uz pjesmu, molitvu i meditaciju, u kući susreta Tabor, čekalo se dolazak Duha Svetoga, treću osobu Presvetog Trojstva čiji je simbol oganj i svjetlost. Bdijenje je vodio fra Zvjezdan Linić sa svojom subraćom i odanim vjernicima čija skladna zajednička pjesma najbolje svjedoči.

Za blagdan Duhova, moramo se podsjetiti na ulogu Duha Svetoga, a to je da uz njegovu pomoć postignemo ili postanemo ono i onakvi kako nas je Isus zamislio. Zato je uloga Duha Svetoga u životu svakog vjernika nezamjenjiva.

>>Fra Zvjezdan Linić predvodio euharistijsko slavlje na Trsatu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije