Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošli natječaji

Bandiću treba domar i 9 novih radnika u četiri ureda

Milan Bandić ured
Robert Anić/PIXSELL
25.01.2016.
u 18:10

Natječaji za nova radna mjesta raspisani su 30. prosinca, a tražili su se čistačice i informatičari

Stručni savjetnik za izgradnju instalacije odvodnje na cestama, suradnik za izradu i donošenje prostornog plana grada, referent za dokumentaciju u ovršnim postupcima, zastupnik u parničnim poslovima, ali i informatičari, čistačice i domari u siječnju su se tražili kako bi u veljači počeli raditi u Gradskoj upravi.

Četiri gradska ureda, za prostorno uređenje, za opću upravu, onaj gradonačelnikov te njegova stručna služba, 30. prosinca raspisali su natječaje za zaposlenje, za prijavu na koje su budući djelatnici Grada imali rok od osam dana. 

Razgovori koji su se obavljali u siječnju završit će zapošljavanjem devet novih ljudi, a najviše njih smjestit će se u gradskom Uredu za opću upravu, u kojem će biti zaposleno petero ljudi, jedan na poslovima tehničara za poslove unosa podataka i internu dostavu te četiri čistačice. Najmanje novih radnika potrebno je u Uredu gradonačelnika, tamo se tražio jedan domar, te u Stručnoj službi gradonačelnika, gdje je potreban informatički referent za održavanje računalnih sustava u Sektoru za komunikacijski sustav Grada.

Komentara 9

Avatar mrzimcrvene
mrzimcrvene
07:29 26.01.2016.

nazalost milan nista ti nisi naucio iz poucka 2015..umjestop da se sakrijes ti i dalje provociras

DU
Deleted user
19:30 25.01.2016.

koje perfidne fore, naslov Bandicu treba domar... pa slik njega u fotelji... ha ha ha... pa ne treba njemu nego gradu Zagrebu ???

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:19 26.01.2016.

Pa kad bu taj cirkusant v rest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije