Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kavica s Milanom

Bandić poziva na proslavu svog rođendana u Gradsku kavanu

milan bandić, jelena pavičić vukičević, miodrag demo, slavko kojić (1)
Goran Jakus/PIXSELL
21.11.2011.
u 15:07

Kavica sa slavljenikom planirana je u Gradskoj kavani, od 17 do 19 sati, a gradonačelnik poziva sve zainteresirane da umjesto kupnje darova za njegov rođendan novac uplate na račun Centra za prevenciju moždanog udara.

Pozivajući građane Zagreba i svoje potencijalne birače na kavicu, Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, proslavit će sutra 56. rođendan.

Kavica sa slavljenikom planirana je u Gradskoj kavani, od 17 do 19 sati, a gradonačelnik poziva sve zainteresirane da umjesto kupnje darova za njegov rođendan novac uplate na račun Centra za prevenciju moždanog udara.

Ujedno ističe da je do sada za rad ovog centra prikupljeno tri milijuna kuna, a nedostaje još oko 1,5 milijuna kuna.
Milan Bandić, koji je ujedno osnivač, predsjednik i zakladnik centra, u svom obraćanju javnosti vezanom uz proslavu sutrašnjeg rođendana ističe da će najljepši dar koji može dobiti biti upravo uplata na račun Centra za prevenciju i borbu protiv moždanog udara.

Komentara 12

OB
-obrisani-
16:29 21.11.2011.

Ako mu netko moze pljunuti u lice tom prilikom, neka to ucini u moje ime.

MA
matac
22:08 21.11.2011.

Koju veličinu predstavlja taj BLEFER.Taj je napravio toliko zla i još mu treba čestitatiU ostalom valjda će i njegovoj prepotenciji doći kraj i da će biti procesuiran i razotkriven.

DU
Deleted user
19:49 21.11.2011.

I to je vijest? Da Bandić slavi rođendan? Koga briga??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije