Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruka pomoći

Bandić obitelji stradalog radnika Čistoće dao stan na korištenje

mirko marić
Foto: Facebook
1/3
04.03.2013.
u 10:32

Peteročlana obitelj s troje malodobne djece u trenutku se našla u izuzetno teškim životnim uvjetima

Mirka Marića, djelatnika Čistoće koji je ostao bez obje potkoljenice u naletu pijanog vozača, nakon Ive Čovića, posjetio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

Nesretno stradalom ocu troje malodobne djece Bandić je na korištenje dao stan, izvijestili su iz Ureda gradonačelnika. 

Peteročlana obitelj u trenutku se našla u izuzetno teškim životnim uvjetima pa je gradonačelnik gospodinu Mariću i njegovoj supruzi Aniti u bolnici uručio Zaključak o davanju stana na privremeno korištenje, čime će nesretnoj obitelji barem malo olakšati i ovako pretešku situaciju, stoji u poriopćenju. 

Stan u najam obitelji je dodijeljen nakon što je gradonačelnik primio gospođu Marić koja mu je, uz ostale nedaće prouzročene teškom nesrećom, kao poseban problem izdvojila upravo stambeno pitanje.

>>Supruga, djeca, prijatelji... svi su još u šoku: Mirko, drži se!

Komentara 4

FI
fila
11:12 04.03.2013.

bandić legendo,kad sve stigneš

BT
blue time
15:17 04.03.2013.

Zašto ne?Kad ovi s rukama i nogama kojima je teško i kapke podić,jer su lijeni,uživaju u komforu godinama.

VI
Vito
07:53 05.03.2013.

Zaključak o davanju stana na privremeno korištenje Da, do izbora Ako glasaš za mene i za to imaš potvrdu U protivnom marš na ulicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije