38 15°C
 • kažemja:

  Zagreb je zaslužio puno boljeg tatu od tebe Bandiću! Niti si tata a niti si dobar ! Ti si običan manipulator , lažljivac i primitivac!

 • Avatar Sokol
  Sokol:

  Kako sada odjednom Zagreb nema novaca, a najavljivao je 101 projekt. Dobro je pokojni Spajić za njega rekao, Milanko Obećanko gdje god dođe nešto obeća i u 90% slučajeva ništa ne napravi niti mrdne prstom već raznim političkim makinacijama izmišlja

 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Kolabira li Bandić, Zagreb će se riješiti teškog i skupog tereta podređenosti jednoj osobi i njenoj interesnoj sferi, laži i nepovjerenja pismenih građana u sve što Bandić tvrdi, izgovori, usporedi, rastumači i najavi. Kolabira li Bandić, država će se u ... prikaži još! dijelu koji se odnosi na policiju (istrage), Ured za suzbijanje organiziranog kriminala, Državno odvjetništvo i sudove također rasteretiti je će na miru raditi svoje. Kolabira li Bandić, Zagreb bi konačno mogao procvasti i osloboditi se ropstva koje je posljedica Bandićevih osobnih kompleksa u sprezi s raznim miljeima kojima ide na ruku i koji ga zauzvrat podržavaju. Svega toga Zagreb bi se riješio u sekundi.

Još iz rubrike Zagreb

Zagorje u malom

Mlinci, prezvuršt, ajvar od buče... 100% zagorsko

Ilustracija
Nesreća kod Samobora

Zabio se u stup pa prevrtao po livadi: 'Mladića su dugo izvlačili iz auta'

Gužva na zagrebačkoj obilaznici
KOD KOSNICE

Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, vozi se u koloni od 10 kilometara