Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zašto ne prije 8'

Bandić oštrim jezikom 'oprao' upravitelje Šalate

Milan Bandić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
07.06.2017.
u 17:04

Bandić je također najavio niže cijene ulaznica za bazene.

Novi-stari zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poslužio se nesvakidašnjim rječnikom prilikom jučerašnjeg posjeta bazenima na Šalati.

Bandić je tako 'oprao' vodeće ljude na ŠRC-u Šalata jer usluga bazena nije dostupnija građanima.

Bandić je jednome od dužnosnika rekao da se netko ne može kupati ujutro u pola 6 do pola 7, ali ne može, "zato što se k... digao tebi i tvojima, jer vi dolazite u 8, 9, oprosti, na posao, i ne može nitko doći prije 6 ili 7".

Iz snimke nije jasno kome je ova poruka točno bila upućena.

Bandić je također najavio niže cijene ulaznica za bazene.

Komentara 9

EL
EldersRealm
18:02 07.06.2017.

Ako misli zaposliti radnike i spasioce u tri smjene, neka izvoli. Bas me zanima koliko ce to ljudi ici na bazen u 6h ujutro!

Avatar AlPoS
AlPoS
17:58 07.06.2017.

Prostak i divljak je onaj tko se spominje u tekstu. Napravi plan rada i organizaciju, zaposli radnike, a ne uhljebe i tada bazen neka dela od 00-24h. Na ovaj nacin po obicaju se obmanjuje iavnost gdje pred kamerama i novinarima radis predstavu za javnost na nacin da imas iznenadenje koje ce biti povoljnije 50%, a radi se skoro o nebitnoj ili sporednoj stvari. Nigdar ni bilo da nekak ni bili i zavrsit ce tvoje divljastvo i obmana zajedno sa nepotizmom prije ili kasnije, osobno vjerujem sa pravomocnim presudama.

Avatar liquidsky
liquidsky
08:09 08.06.2017.

Seljo došao u grad. I ostao seljo. Makar je u međutku postao gradonačelnikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije