Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Blizanac:

    Žalosno je što se redovnim putem, preko institucija, ne može postići ništa. Žalosno je što ovo ruglo stoji već osam godina, a u to smo vrijeme imali više predizbornih kampanja i hodočašćenja kandidata uz ruglo - koje u potrazi za ... prikaži još! glasovima nisu ništa vidjeli. Žalosno je što, kad već gradske strukture ne poduzimaju ništa, država šuti. Žalosno je što sustav socijalne skrbi ne vodi brigu o ljudima koji u toj ruševini borave (jedu, piju, drogiraju se, vode ljubav...na očigled djece!) ne reagira i smjesti ih dostojno čovjeka, a ne da žive kao štakori. Jedino dobro je što imamo ljude koji, izgleda, dosađuju vlastodršcima i pokušavaju uz pomoć medija ispravljati posljedice tuđeg nerada. No, nije li po srijedi nečiji interes? Možda nekome miriše lokacija? Vrijeme će pokazati.

  • Vito:

    Sami ste si krivi. Glasali ste za milana bandića pa sad kusajte svoju pohlepu. – Ovo je bitan problem i poduzimamo sve da bi se to riješilo – zaključio je Jelavić. 2004. g. je isti taj bio na istom mjestu. ... prikaži još!tu. 20090,g. taj isti je bio rame uz rame precedničkom kandidatu. O sad vam/nam 2010.g. priča ovu priču? Pa to smeće koje spominje odnosi se na njega i treba ga otkloniti na isti način. Sramota što sve radi u gradskoj upravi. (da ne bi bilo zabune - ne tko, već što) Davor Jelavić (Podprolog, Vrgorac) U Zagreb se doselio 1963.,gdje uz rad nastavlja stručno usavršavanje i obrazovanje. Politički je aktivan od mladosti, svojevremeno je bio predsjednik Općine Trnje Nije li to jasan dokaz da u Zagrebu vlada i dalje komunistička klika? Udbaši, kosovci, oznaovci i ostali antihrvati i \"antifašisti\". Iz istih političkih krugova koji su terorizirali Zagrebčane i prije 1990. godine. Kancelarijski štakori komunjarskih uvjerenja koji neradom ugodno žive na račun građana Zagreba i Hrvatske. Za vrijeme napada na Hrvatsku skrivali su se po kancelarijama, a sad kad se malo smirilo izmigoljili su iz svojih štakrskih rupa i nastavili svoju štetočinsku rabotu kao da se nije ništa promijenilo. Samo što sad lakše pljačkaju, jer ne mraju slušati vožda iz beograda. Sad slušaju vožda iz pogane vlake.

  • Blizanac:

    Posve je nebitno, osobito u ovom slučaju, je li ovaj ili onaj čovjek rođen ovdje ili ondje, bio ovo ili ono, pripada ovoj ili onoj stranci. Bitno je radi li svoj posao kako treba. Činjenica jest da zagrebačka administracija minulih ... prikaži još! osam godina nije učinila ono što je trebala. Nije ih trebao nitko na to upozoravati. Postoje službe (komunalno redarstvo) koje je trebalo registrirati problem. Kao što će registrirati ako se jednim kotačem parkirate u blato koje smatraju zelenom površinom. Zaključak: komunalno redarstvo NE RADI svoj posao kako treba. Odgovornost? To neka odluče nadležni. A građani će reči svoje na izborima. Što će reči građani - to ovisi što će se sada događati. Gospodin Jelavić priča o dozvolama za rušenje. Koliko treba za tu dozvolu i tko ju izdaje? To ne kaže. To će ga rastuća Facebook grupa javno upitati za mjesec dana. A i sada već građani Prečkog predlažu radikalnije akcije...

Još iz rubrike Zagreb

HGSS APELIRA:

'Budite oprezni kad planinarite na Medvednici'

neobična intervencija

Rio pao s balkona pa zbrisao na drvo, spašavali ga 12 sati

pomoć u nevolji

Otto se uselio u novi dom koji su mu osigurali susjedi iz Gajnica