Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportska manifestacija

Ako sutra planirate do Jaruna, imajte na umu da bus zbog važnog događanja neće voziti

Zagreb: ZET-ova autobusna linija koja vozi Jarunom vikendom
Neva Zganec/PIXSELL
10.02.2024.
u 19:00

Ova posebna utrka nosi moto "Ljubav nema granica", te sukladno tome nastale su kategorije u kojima svi mogu sudjelovati: pojedinačno, mješoviti parovi i istospolni parovi

Ako redovito putujete ZET-ovom linijom 113, onda morate imati na umu da ona sutra neće prometovati jednim svojim dijelom. Razlog je tradicionalna utrka "Love run" koja se održava oko Jarunskog jezera. 

Sutra će od 10.45 do 12.45 sati, linija Ljubljanica - Jarun zaobilaziti jezero, odnosno, vozit će samo do starog okretišta Jarun. Inače, LoveRun je započeo kao interna klupska utrka u organizaciji Triatlon kluba SWIBR da bi se kasnije proširila i postala otvorena za sve zaljubljenike u trčanje.

Ova posebna utrka nosi moto "Ljubav nema granica", te sukladno tome nastale su kategorije u kojima svi mogu sudjelovati: pojedinačno, mješoviti parovi i istospolni parovi. Ljubav, bilo da je zaljubljena, roditeljska, bratska, sestrinska ili prijateljska, ima svoje mjesto na LoveRun utrci, poručuju organizatori.

VEZANI ČLANCI: 

Ovo je deseto izdanje, a sutra će se istovremeno trčati i u Mariboru i Podgorici. Unatoč rekreativnom karakteru, utrka na 5 kilometara uvijek privlači različite tipove trkača.

VIDEO: Kožušar i gajdaš Ivan od djedova je naslijedio dvije neobične ljubavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije