Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PLANU ZA OVU GODINU

Spas za gužve na istoku Zagreba? Imamo detalje nove tramvajske trase, 9 stajališta, produženje linije...

10.02.2024.
u 11:35

Projekt koji obuhvaća postavljanje 3700 metara tračnica realizirat će se u dvije etape, a predviđeno je da novi krak tramvajske mreže ima devet stajališta

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
12:16 10.02.2024.

Ma primite se smeca i rijesite grad od brda smeca, ne izmišljajte bajke i ne lažite građane, vi cete ovo, pa vi cete ono, prvo smece!!

Avatar rubinet
rubinet
12:00 10.02.2024.

Dulja tramvajska mreža traži i više tramvaja. Stoga sam slobodan predložiti zagrebačkom poglavarstvu povoljnu kupnju. Electric tram line museum iz Amsterdama prodaje tramvaj iz 1957.Dobra prigoda!

MO
morpheous
12:23 10.02.2024.

Kao prvo ovo nije istok Zagreba nego prije jug Zagreba, i pruga sa ovim smjerom doslovce ide prema jugu. A kao drugo, sa obzirom na tendenciju Nemožemo da kupuje sve starije tramvaje nitko neće profitirati jer od konjskog tramvaja nitko neće profitirati. Uglavnom, predizborna obećanja nekompetentne zagrebačke vlasti koja se sigurno neće ostvariti u roku koji se spominje u ovom članku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije