Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.11.2023. u 17:59

Rast cijena usporava, uključujući i inflaciju hrane, no Hrvatska ostaje prikovana na nezahvalnom drugom mjestu po visini inflacije u EU

Komentara 3

BJ
bjmaro
21:01 02.11.2023.

Rast plaća,mirovina,raznih naknada vezano sa realnim rastom DBP( u zadnje 3 godine visina realnog rasta DBP je 3. u EU) je u koliziji sa našim (još uvijek) djelomično socijalističkim mentalnim sklopom te radnom i tehnološkom korektnošću. Očito da je too sve skupa nama došlo prenaglo(svinjska gripa ,kmečanje ,"kriva država" itd). Treba nam vremena jer RH obećana zemlja

DU
Deleted user
21:10 02.11.2023.

uspjeha u turizmu? ako je uspjeh masovni turizam na najljepšoj obali u Europi, koji ne zarafi godišnje koliko jedan Beč uprihodi od turizma, onda smo jako uspješni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije