Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer o zahtjevu predsjednice
Povratak na članak

'Platit ćemo inauguraciju bez komentara, iako bih mogao komentirati'

Ne, nećemo mi platiti, platit će hrvatski porezni obveznici, kazao je Milanović

Komentari 108

LI
lipnjak
17:27 19.03.2015.

A tko placa Mesica druze Milanovicu,vlada ili narod ??

VL
ST
stric5
17:15 19.03.2015.

..hrvatski porezni obveznici su platili i njegov privatni let sa Državnim avionom .....hrvatski porezni obveznici platili su i njegov izlet u Australiju ....stvarno nisan siguran da je ovaj normalan....

VL
FN
Fr@njo
17:19 19.03.2015.

Hrvatski drzavljani koji su uzivali u cinu inaguracije nase, nase hrvatske Predsjednice, udruzimo se i platimo Zokiju te troskove.Cijena toga nam je premalo za trenutke ponosa . Sakupit cemo i Zokiju za troskove zrakoplova za sve cesca njegova putovanja nana otok Krk.Jer za vrijeme njegove uzivancije , barem ga ne slusamo i ne gledamo.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
17:25 19.03.2015.

koji nezreli istup, užas... pa tko je do sada plaćao inauguracije predsjednika? ... zar i do sad nije trošak išao u državni proračun? ... dokle ćemo trpiti državne službenike koji nisu dorasli svojem poslu?

VL
ST
stric5
17:29 19.03.2015.

...milanoviću zorane.....hrvatski porezni obveznici plaćaju razne nevladine udruge čak 3 ( TRI ) milijarde....godišnje...bez da se nas išta pita.....plaćamo čak i tebe i tvoje nesposobne ministre

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:34 19.03.2015.

Kad se bi sam spomenul tko plaća njegve bravure i bisere !?

VL
DO
dobar
17:23 19.03.2015.

Stvarno tog tipa trebaju pregledati svi psihijatri i psiholozi u Hrvatskoj jer ocito nesto sa njim nije u redu ocito mu se opasno nesto pobrkalo u glavi , to je i opasno da takav tip bude na celu jedne vlade, tko da mu vise ista i povjeruje.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
17:39 19.03.2015.

sto nebi udbasi platili ko Ivi regiji..ahhahahh

VL
Avatar Jorge
Jorge
18:19 19.03.2015.

Čini mi se da je program Kolindine inauguracije bio bogatiji od Josipovićeve, pa nije jasno kako može biti slična cijena. Nije valjda zbog troškova ZAMP-a...

VL
DU
Deleted user
17:51 19.03.2015.

A tko je platio za Josipovićeve i Mesićeve troškove? nisam vas viudio da ste bili tako zabrinuti za porezne obaveznike kad se je njima plaćalo.

VL
Avatar mrzlica
mrzlica
18:12 19.03.2015.

ova inaguracija je bila tak dobra, da vrijedi svake kune koja se plati!

VL
HR
H.R.T.99
17:39 19.03.2015.

O Milanoviću, za Josipovica je platila vlada a za Kolindu građani? Maknite ovog muljatora iz vlade. Vara nas u brk.

VL
ZD
zdepar
17:40 19.03.2015.

još jednom je premijer ponudio narodu svoju zaboravnost na provjeru, sjeća li se još netko ive josipovića

VL
SO
sohnahoakasaa
17:22 19.03.2015.

Ma samo se on može biti manji od 'nule' i manji od 'ništa'. Pa narovano da mora platiti. On? To su naši novci koje je vlada morala osigurati kao za svakog Predsjednika države do sada. To je manje od njegovih troškova u privatne svrhe. One koje nemaju veze sa njegovim 'statusom' već njegovim privatnim emotivnim i manje emotivnim zek-hopič-padič prohtjevima. Da ne govorim o avionima koji slijeću za razne premijerove ugode na otoke veče i manje u države preko bare da bi mu rit videla puta. Kome on popuje. A nek još malo i ovaj puta tik-tak-tika-taka...

VL
Avatar docCL
docCL
18:27 19.03.2015.

Ovo je prestrasno pa toga nema ni u Sjevernoj koreji. Svakodnevno komentiranje svekolikih dogadanja iz usta ovo napuhanka ili mozda napusenka. Jucer je u vjestima bio svakih pet minuta s raznoraznim neprimjerenim opservacijama. Mesiceva i Josipoviceva inauguracija kostale su jos vise a bile su neusporedivo skromnije od velicanstvene Kolindine. Troskovnik je bio ocito napuhan a lova se djelila onako" bratski". Ulicarski stil komentiranja ne ce pomoci ovom slucajnom premjeru ni njegovoj postenoj stranci na sljedecim izborima, gle cuda tek u veljaci 16.

VL
DR
drugPlenky
17:49 19.03.2015.

Ajde brat šparoge mali iskompleksirani premijerčić, sreća ne još za dugo

VL
L0
luena 01
17:59 19.03.2015.

El bahati se bahati ,necemo mi platit plati ce porezni obveznici... Pa covjece -premijeru inauguracije Mesica i Josipovica su takodjer porezni obveznici placali...Mesicu placaju i danas nakon sest godina ured iako nije predsjednik,vas i vase ministre ,sabornike koji su rjetkoo kad u Saboru ... Sta ste mislili da ce sad predsjednica sama placat njenu inauguraciju,ima pravo na to kao sto i pravo na placu ima i na Vladin avion... Gdje je onda problem ? zena je i ex HDZ-ka..?

VL
PO
portugisac
18:43 19.03.2015.

Koje zlobe i jal.Neka pati kome smeta. Mi Hrvati imamo naj bolju i naj ljepšu predsjednicu,Imamo Thompsona, Bujanca, Krešu ............ Kako pišu strane agencije kukurikavci nisu Hrvati i svi su projugoslavenski nastrojeni što jako unazađuje Hrvatsku. Jedan je pao a jedan će uskoro.

VL
L0
luena 01
18:03 19.03.2015.

Pa kad smo kod placanja poreznih obveznika,platili su i Pusickinu nepodobnost linijinim avionom se vratit ,platili su i vasa putovanja na kojima je bila i vasa supruga u Argentinu . Australiju ,USA, Novom Zelandu ,ah napalacali su se svega ii svacega samo vi to presucujete a ovo brojite...

VL
ME
Merlin
17:55 19.03.2015.

slušaj ti bolesni čovječe, Zorane Milanoviću. hrv. porez. obveznici su platili i JOSIPOVIĆEVU inauguraciju..posve je svejedno (nama, porez. obveznicima) jel ta lova iz pričuve, iz Vladinog fonda ili iz nekog trećeg izvora, sve je to NAŠA lovica, baš kao i ona kojom plaćamo tvoja turistička putovanja po svijetu (tebi i tvojoj ženi i tvojem sinu), kojom plaćamo nesposobnu ministarku Živku i njen trip do Turske i natrag..i zato...kuš! dosta mi te je. zbilja dosta. uza sva sr*** koja nam je HDZ priredio u dva mandata, vi ste u niti 4 godine, zahvaljujući tebi najviše, napravili takav kaos u ovoj državi da to nije normalno. vi svaki dan silujete psihu hrvatskih građana. svaki hebeni dan. platit ćete za to, ne samo gubitkom izbora nego krenut će istrage i vaših krađa...a ima ih, ima...a i tvojeg brata i familiju treba malo detaljnije ispitati..u zadnje vrijeme je nekak' muk, o braci više niti riječi, pa kako to, Zorane dragi ak si tak šparan i pošten?!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.