Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Zoka se se samo smiješi na pitanje kako će platiti plin. Svi radijatori rade dok vježba u teretani

13.02.2022.
u 12:14

Nesretna životinja pronađena je pukim slučajem, kada ju je u Jurišićevoj ulici ugledao Zvonko Frka Petešić dok je susjedima objašnjavao kako da i oni postanu dobri Hrvati i "klepnu" nekoliko državnih prostora. Leachova kuna pronađena je kod mladog dizajnera Stjepana Pranjkovića, koji je najprije tvrdio da je njegova pa da ju je posudio da bi na kraju priznao da ju je našao i pomislio da je može privatizirati.

Komentara 19

ST
Starotopoljanin
13:29 13.02.2022.

nasnjofro se kokafe,pa mu sve smijesno,cak i gPlenkovic

LJ
ljudemisi
22:06 13.02.2022.

Ovom parazitu nikada nije bilo važno kako narod živi, kada su ljudima bile potopljene kuće srolji je bila važna cijev koja mu je puknula u stanu

LJ
ljudemisi
21:27 14.02.2022.

Škoro će slučajnom plaćati grijanje, bilo bi u redu da si bitange pomažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?