Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI DA JE BIVŠA RUSKA ŠPIJUNKA

'Znam kako funkcionira Putinov um, a na akademiji su nam pokazali kako seksom zavesti mete'

Aliaa Roza
Foto: Profimedia
1/6
21.03.2022.
u 12:55

– Moj je djed narodni heroj Drugog svjetskog rata, a njegovo je ime zapisano na spomeniku u Staljingradu – rekla je.

PR menadžerica Aliia Roza (37) rođena je za vrijeme SSSR-a i tvrdi da je s 18 godina krenula u školu za tajne agente na vojnoj akademiji u blizini Moskve.

Tvrdi da je u ranim dvadesetim godinama obavljala misije kojima je bio cilj zaštiti ljude i sprečavati ulazak droge iz Afganistana. Zbog posljednje misije, u kojoj je zadatak bio infiltrirati se u moćnu narkobandu, morala je napustiti zemlju zbog svoje sigurnosti.

Roza je za The Sun ispričala kako je bila špijunka režima Vladimira Putina te da su je na akademiji ''učili seksualnim tehnikama'' kako bi bila uspješna u poslu.

Foto: Profimedia

– Kada sam imala 18 godina, poslana sam na vojnu akademiju gdje sam proučavala sve specijalne tehnike. Pokazali su nam kako zavesti, manipulirati, uvjeriti ljude, pucati iz različitih oružja, baviti se borilačkim vještinama i kako biti savršen vojnik na terenu – rekla je Roza i dodala da je na akademiju otišla zbog obiteljskog podrijetla.

– Moj djed je narodni heroj Drugog svjetskog rata i njegovo je ime zapisano na spomeniku u Staljingradu – rekla je.

Tvrdi da je na akademiji bila među samo nekoliko žena koje su prošle obuku za specijalne agentice i gdje su je naučili da do kraja iskoristi svoj dobar izgled. Kaže kako svakoj ženi može pokazati kako da se muškarci zaljube u njih i zaprose ih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

– Intriga, tajna, misterija... ali morate biti najbolji u seksu. To su nas učili na akademiji. Nisu nam samo rekli,nego su nam i pokazali. Način zavođenja je planirana strategija i zahtijeva vrijeme i korak po korak. Seksualni odgoj bio je jako važan jer moraš biti najbolji ljubavnik kako bi nekoga zaveo – rekla je dodajući kako svoju metu trebate natjerati da vam da informaciju koju trebate.

Svojim je tehnikama, tvrdi, zavela i vođu narkobande, izvjesnog Vladimira. Sve je krenulo loše nakon što su njene informacije dovele do nekoliko uhićenja, što su Vladimirovi prijatelji povezali s njom i razotkrili je kao tajnog agenta. Odveli su je u šumu i pretukli te zbog toga ima ožiljak iznad oka. Kaže kako joj je Vladimir spasio život spriječivši prijatelje da je ne ubiju, no on je nakon nekoliko mjeseci pronađen mrtav. Upozorio ju je prije toga da mora napustiti Rusiju zbog svoje sigurnosti i to je učinila. Prvo je pobjegla u Tursku, pa se skrivala po drugim lokacijama u Europi i na kraju je otišla na Beverly Hills.

Sunu je pokazala fotografije s vojne akademije, no nema čvrstih dokaza kojima bi potvrdila svoje tvrdnje da je bila špijunka. Govori i kako vjeruje da razumije način na koji funkcionira um Vladimira Putina budući da je prošla sličnu špijunsku obuku kao i on.

– Vidjeli ste toliko fotografija gospodina Putina kako polugol jaše konja, roni oceanima, puca iz različitih oružja i pokušava biti poput superheroja koji je jako sličan Jamesu Bondu. Svaki Rus želi biti poput Jamesa Bonda i želi nositi skupa odijela po mjeri, piti Martini i imati lijepe žene oko sebe te letjeti vojnim zrakoplovima i pucati iz različitih oružja. To je brend. Tako je Putin godinama gradio taj brend kako bi ga ljudi obožavali. I to je također jedna od tehnika kako biti super specijalni agent – rekla je.

Ključne riječi

Komentara 18

UG
ugroženi
15:19 21.03.2022.

Kladim se s njom za 50 kuna da joj te metode na meni neće uspjeti.

KO
komentatorv3
15:35 21.03.2022.

Neko ko se naslikava ovak (ne)odjeven za mene gubi svaki kredibilitet. Zene, osim ak vam nije cilj bit materijal za drkanje, nemojte izlazit s ovak necim ak zelite bit shvacene ozbilno

Avatar arba_arba
arba_arba
15:17 21.03.2022.

otvorin foto-galeriju i nic tajanstvenoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije