Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasio ju je susjed

Ženu (58) napali zetovi rotvajleri koje je hranila: 'Ulicom je odjeknula stravična vika...'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
27.08.2021.
u 23:41

Napad se dogodio u dvorištu kuće u kojem vlasnik ima nekoliko ograđenih bokseva u kojima je navodno smješteno šest pasa

Ženu (58) iz koprivničkog Herešina napala su tri rotvajlera prije desetak dana, a tek je sredinom ovog tjedna puštena iz bolnice. 

Incident se dogodio kada je vlasnik pasa, zet napadnute žene, bio na godišnjem odmoru, a ona je hranila pse za vrijeme njegove odsutnosti. Danima je hranjenje prolazilo u redu, no te je nešto pošlo po zlu, doznaje Glas Podravine

– Tog nesretnog dana u popodnevnim satima žena je došla kao i svaki dan nahraniti pse. Nedugo nakon njenog dolaska ulicom je odjeknula stravična vika. Svi smo izašli na cestu i na prvu nismo znali o čemu se radi – kazao je jedan od susjeda te dodao kako je drugi susjed odmah otrčao u boks sa psima ne bi li pokušao spasiti ženu. 

– Prizor koji ga je dočekao bio je stravičan, posebice jer je vidio da se žena na koncu predala psima jer više nije imala snage za borbu. Da nije bilo njega, psi bi je živu rastrgali – naveo je susjed dodajući kako je u susjedstvu svirala glasna glazba te je vrijeme bilo promjenjivo što je moglo izazvati nervozu kod pasa. 

– Hitna je došla zaista u kratkom roku i odmah su joj pružili pomoć. Koliko sam vidio, imala je ogromne ozljede ramena, trbuha i gležnja – kazao je susjed dodavši i kako je policija vrlo brzo stigla te provela očevid.

Napad se dogodio u dvorištu kuće u kojem vlasnik ima nekoliko ograđenih bokseva u kojima je navodno smješteno šest pasa.

– Utvrđeno da je 15. kolovoza u večernjim satima u Herešinu došlo do napada psa na 58-godišnjakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede – odgovorili su iz koprivničke policije na upit Glasa Podravine.

– Zbrinjavanje pasa je u nadležnosti veterinarske inspekcije koja je pravodobno izviještena o događaju – naveli su iz policije.

VIDEO Opasna vožnja romobilom po magistrali

Ključne riječi

Komentara 58

Avatar dovidovic
dovidovic
01:24 28.08.2021.

Da se oženio i rofio šestero djece, sad bi svi bili zadovoljni. Ljudi, što će vam paščad? Djecu, djecu rađajte dok ste mladi.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
00:51 28.08.2021.

Vlasnik otišao na godišnji, a tko je pse šetao? Pa nije im dosta samo dati hranu, psi su poludili neprekidno zatvoreni u boksu!

YE
Yeah
01:14 28.08.2021.

Prestrasno! Kakvom covjeku i za sto treba agresivan pas? Neki se nikada nece nauciti pameti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije