Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bacio djecu s balkona

Žena svjedočila preko videolinka da ne bude u prostoriji sa suprugom monstrumom

Monstrum s Paga
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
26.03.2019.
u 13:40

Ovaj 54-godišnjak tereti se za četiri teška ubojstva u pokušaju.

Na županijskom sudu u Zadru ispitana je majka četvero djece koju je monstruozni otac prije mjesec dana bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu.

Kako se neslužbeno doznaje, majka je svjedočila putem videolinka jer nije htjela biti u prostoriji sa svojim suprugom monstrumom koji je jučer također bio priveden na sud. Podsjetimo, on je bacio djecu s visine od pet metara te ušao u sobu i rekao supruzi: "Ubio sam djecu."

Ovaj 54-godišnjak tereti se za četiri teška ubojstva u pokušaju. Još uvijek nema informacija o analizi krvi i urina 54-godišnjaka kako bi se utvrdilo je li te noći bio alkoholiziran ili pod opijatima, a kako doznajemo, majka je posljednji svjedok koji je ispitan od ukupno četvero svjedoka ovog stravičnog zločina u Pagu koji je sablaznio cijelu Hrvatsku.

Video - Balkon s kojeg je otac bacio djecu na Pagu

Djeca u dobi od tri do osam godina bila su hospitalizirana gotovo dva tjedna, a osim najstarije kćeri, koja je bila i najteže ozlijeđena, sva su sada s majkom na lokaciji na kojoj imaju stručnu pomoć djelatnika Centra za socijalnu skrb i psihologa.

Suđenje za monstruozni zločin 54-godišnjaku koji je zbog zlostavljanja i zanemarivanja djeteta već bio osuđen na uvjetnu u kaznu zatvora, trebalo bi uskoro započeti. Jer, ispitana su sva četiri svjedoka, a budući da je 54-godišnji otac u utorak bio na sudu u Zadru, pretpostavlja se da je dovršeno psihijatrijsko vještačenje zbog kojeg je prije desetak dana bio u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Monstruozni otac brani se šutnjom, no policiji se pokušao prije ispitivanja i nakon što se sam predao pravdati riječima kako ne zna zašto je to učinio i pretpostavlja se da će se pokušati vaditi na neuračunljivost. Monstruoznom ocu prijeti maksimalna kazna zatvora.

Komentara 3

SA
samoborka
18:25 27.03.2019.

glumica!

MX
Mister X
22:39 26.03.2019.

Strašno prestrašno tko u toj priči nije žrva sada i na svoj način?

BO
boskovic
20:16 28.03.2019.

Ovaj monstrom ide stopama Smiljane (sestra u Zamrzivacu 19 god.) brani se sutnjom netreba vise nikome advokat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije