Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iznenađenje

Žena se razboljela nakon što je ovo pronašla u torti koju je kupila

cheesecake
Foto: Facebook
29.05.2017.
u 09:42

Amanda Lewis (27) pojela je nekoliko zalogaja kada je otkrila što se krije u omiljenoj joj torti

Amanda Lewis (27) šokirala se kada je otkrila što se nalazi u kolaču koji je kupila, a osim proživljenog šoka, pokvarila je i želudac jer je pojela nekoliko zalogaja torte od sira dok nije primijetila da su u njoj nalazi zelena plijesan

Amanda je desert naručila preko aplikacije 'Just Eat' iz restorana Hello Pizza u Liverpoolu. No kada ga je počele jesti, u sredini je vidjela zelenu plijesan zbog čega se odmah rasplakala.

Njezina sestra Jessie odmah je nazvala restoran koji im je isporučio hranu i požalila se tražeći da im vrate novac, odnosno 20 funti koliko je stajala cijela narudžba, no oni su joj rekli kako će vratiti samo 2,50 funte za kolač koji je bio pljesniv. 

U pizzeriji su se opravdali kako to nije njihov kolač nego od njihova dobavljača te da nisu oni krivi za plijesan. 

– Sestru je odmah zaboljela glava od plakanja, počela se znojiti i bolio ju je trbuh. Kada sam osoblju restorana rekla da je skoro podijelila tortu sa svojom jednogodišnjom kćeri, oni su mi rekli da to nije njihov problem – ispričala je sestra žene koja je pojela pljesnivi kolač. 

Ona je potom fotografiju torte objavila na Facebooku te se vrlo brzo proširila društvenim mrežama nakon čega su iz pizzerije ipak odlučili vratiti novac za cijelu narudžbu.

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 2

NI
Nikomah95
12:39 29.05.2017.

To se zove profesionalno novinarstvo!

Avatar KalebJosua
KalebJosua
10:25 29.05.2017.

Bravo Karolina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije