Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Šibeniku

Žena prekinula premijerku Kosor uzvikujući: Nećemo u EU!

kosor (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
24.05.2011.
u 13:55

Predsjednica Vlade RH nije prekidala svoj govor, a onda je zaključila: – Evo ovo je dokaz da je Hrvatska demokratska država.

ŠIBENIK - Živjela suverena Hrvatska! Nemate ovlasti potpisivati! Živjela Hrvatska! Ovo je Hrvatska! Nećemo u EU! Živjela suverena Hrvatska koju smo u krvi izvojevali! – uzvikivala je žena koja se ustala sa stolca u kongresnoj dvorani hotela Ivan u Šibeniku u trenutku kada je premijerka RH Jadranka Kosor držala govor o pristupanju EU.

Dogodilo se to na otvaranju prvih Dana regionalnog razvoja koje priređuje Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva i to otprilike na polovici govora Jadranke Kosor kojime je ona otvarala taj skup.

>>Posjetitelj hrkao za Friščićeva govora i izazvao smijeh u dvorani

Unatoč glasnim povicima žene, predsjednica Vlade RH je nastavila govoriti i ni u jednom trenutku nije prekidala svoj govor. Tek kada je uznemirena žena izašla, Kosor je kazala:

– Evo ovo je dokaz da je Hrvatska demokratska država 15 – nakon čega se dvoranom prolomio pljesak.

Žena je potom sama izašla iz kongresne dvorane, a onda su joj osobe iz osiguranja uzele osobne podatke i otpratile je do izlaza iz hotela.

Ivana Polić, sudionica Domovinskog rata i žiteljka otoka Murtera, koja je danas prosvjedovala na neuobičajen način, i ranije je imala prosvjedni performans ispred zgrade Šibensko-kninske županije, kada se omotala plahtom s kritičkim porukama lokalnoj i državnoj vlasti te je lupala poklopcima lonaca.

Nakon što je izašla iz dvorane, još je jedan postariji čovjek glasno povikao da se ne slaže s politikom koja oduzima suverenitet Hrvatskoj, posebice na moru.

Ključne riječi

Komentara 494

OB
-obrisani-
14:39 24.05.2011.

Johnny, smiri igru,okupaj se covjece...u kadi,PZ je jos dugo san ljetne noci

FL
flok
19:58 24.05.2011.

pa žena pokupila malo slave, drugi put nek ode u bb

MN
MA NEMOJ!
19:06 24.05.2011.

kamoćemo prijeti onaj što ništa ne može !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije