Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porod u WC-u lugarnice

FOTO Žena koja je rodila na Paklenici posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici

Zadar: Djevojka koja je rodila na Paklenici posjetila je dijete u bolnici
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
01.08.2023.
u 12:25

Naime, 22-godišnjakinju iz Luksemburga u toaletu lugarnice uhvatili su iznenadni trudovi. Tamo je rodila zdravu djevojčicu uz asistenciju člana obitelji i rendžera parka

Majka koja je u subotu rodila u Nacionalnom parku Paklenica posjetila je svoju bebu u zadarskoj bolnici, javljaju 24sata. Strankinja se, podsjetimo, sama porodila u WC-u lugarnice, a onda su u javnost isplivali još nevjerojatniji detalji cijele priče. Žena nije ni znala da je trudna.

VEZANI ČLANCI:

Naime, 22-godišnjakinju iz Luksemburga u toaletu lugarnice uhvatili su iznenadni trudovi. Tamo je rodila zdravu djevojčicu uz asistenciju člana obitelji i rendžera parka. U NP-u Paklenica bila je s roditeljima, partnerom i rodbinom, a spasioci su pozvani jer je ženi bilo mučno. Akciji spašavanja odmah se odazvao tim dežurnih spasioca, a u međuvremenu se ustanovilo da žena rađa.

O nesvakidašnjem događaju u nacionalnom parku prvi je izvijestio HGSS. "Danas u 14:51 sat naši dežurni spašavatelji dobili su dojavu o porodu u objektu Lugarnica u NP Paklenica. Prije dolaska tima HGSS-a, mlada strana državljanka rodila je djevojčicu uz asistenciju djelatnika Nacionalnog parka. Majka i novorođenče su sigurno prebačeni u kanjon, gdje su predani HMP timu. Komunikacija tijekom akcije bila je otežana zbog nedostatka mobilnog signala", napisali su na Facebooku u subotu poslijepodne.

Video: Ginekolog objašnjava kako je moguće da žena ne zna da je trudna: 'Postoji više razloga'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije