Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Zelini

Žena i dvoje djece bez oca, nema traga vozaču koji je pregazio Daria

dario habunek (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
10.11.2010.
u 20:00

Mjesto Radoišće u šoku zbog smrti mladića koji je prije 10 dana u sudaru pao s motora na kolnik, a zatim ga pregazilo drugo, zasad nepoznato vozilo.

Dario Habunek, 21-godišnjak iz Radoišća kod Sv. Ivana Zeline, koji je preminuo u ponedjeljak, deset dana nakon prometne nesreće u Žerjavincu u Sesvetama, pokopan je danas na lokalnom groblju. Nije dočekao ni prvu godišnjicu braka. Iza sebe ostavio je suprugu Anamariju i dvoje djece, trogodišnju djevojčicu i dječaka od godinu dana.

I dok roditelji, rodbina i prijatelji tuguju, policija i dalje traga za vozačem koji ga je pregazio i pobjegao s mjesta nesreće. U PUZ-u tvrde da bi tom automobilu trebao biti oštećen prednji donji dio, te mole sve koji imaju neke informacije da se jave na 192.

Dobronamjeran i radišan
Podsjetimo, te večeri 30. listopada oko 23 sata Dario se vozio na neregistriranom motoru Hondi bez kacige, s prijateljem Markom M. (22), iz obližnjeg Kalinja. Sa stražnje strane, zbog premalog razmaka, na Omladinskoj cesti udarila ih je Škoda Fabia kojom je upravljao 29-godišnji K. F. sa 1,15 ‰ alkohola u krvi. Dvojica su pala s motora, a u tom trenutku naletio je drugi automobil i prešao preko Darija, koji je ležao na kolniku. U KB Dubravi završio je s ozljedama opasnim po život koje nije uspio pobijediti.

O tom sinu jedincu Darka i Blanke Habunek u Radoišću imaju samo riječi hvale. Opisuju ga kao dobrog, radišnog i uvijek spremnog pomoći. Otkako je završio školu radio je u skladištu tvrtke Alca u Sv. Heleni. Njegovi kolege pričaju da je bio dobrodušan i vrlo smiren. Supruga Anamarija, koja je praktički odrasla s njim, kratko je rekla da boljeg supruga nije mogla zamisliti. Otac Darko sad nema snage razmišljati o ičijoj krivnji. Ne tako lijepe riječi mogu se čuti za Marka M., na čijem se motoru, tvrde poznanici, nesreća dogodila.

Problematičan suvozač
Navodno iza sebe već ima nekoliko prometnih nesreća, što s motorom, što s automobilom, a navodno je nasilan unutar četiri zida prema članovima obitelji. Jedno je vrijeme radio u Čistoći u zagrebačkom Holdingu, no nakon što je primljen za stalno dao je otkaz. Jedino što sada radi, tvrde poznanici, je da stvara nevolje. Lokalci sumnjaju da je te večeri on upravljao motorom, a ne Dario.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
20:51 10.11.2010.

Za cijelu priču nebitno je tko je upravljal motorom, ubojica je pobjegao i to je to !!!

MI
miran
08:41 11.11.2010.

\"10.11.2010. u 20:51h Idler 3 je napisao/la: Za cijelu priču nebitno je tko je upravljal motorom, ubojica je pobjegao i to je to !!! \" A kak si ti ustanovio da je on ubojica? Mozda je pregazio vec mrtvog covjeka. To tek treba utvrdit tko ga je ubil, ne?

JO
JohnJump
09:25 11.11.2010.

Ne razumijem zašto je pobjegao, vozač koji ga je pregazio nije kriv ako je ovaj odbačen pred njegov automobil. (naravno ako je vozio propisanom brzinom)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije