Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U S. BRODU

Žena i muškarac osumnjičeni da su autom odvezli ženu (47) i ubili je

Policija u Slavonskom brodu/ilustracija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
24.11.2019.
u 12:47

Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu u subotu, 23. studenog obavljene su dokazne radnje prvog ispitivanja 60-godišnje hrvatske državljanke i 62-godišnjeg hrvatskog državljanina te je doneseno rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva.

- Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala sa 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak pa su se oboje okrivljenika zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na točno neutvrđen način usmrtili oštećenicu – navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva.

Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

Kako neslužbeno doznajemo, ubijena nesretna žena navodno je iz okolice Slavonskog Broda. Nestala je u ponedjeljak, 18. studenog, nakon čega joj se izgubio svaki trag.

Komentara 10

KA
karlodrago
13:00 24.11.2019.

Jako loš članak ,nema imena, nema mjesta ,nema zašto .

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
13:25 24.11.2019.

Točno neutvrđen način,točno neutvrđeno mjesto,točno nepoznat..pa dobro jeste vi TOČNO normalni koji pišete takve vijesti??

VL
vladek
14:59 24.11.2019.

šta vam to znači,Hrvatski državljan,a je hrvat ali nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije