Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruge iz Knina:

Želimo znati program proslave Oluje

Hrvatska zastava
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
29.06.2015.
u 00:05

U Koordinaciji navode da se ne zna kakav će biti program proslave, osim da će 4. kolovoza biti vojna parada u Zagrebu, a 5. kolovoza proslava u Kninu.

Koordinacija braniteljskih udruga hrvatskog kraljevskog grada Knina upozorila je jučer da Odbor za središnje obilježavanje 5. kolovoza 2015. još uvijek nije izišao s programom proslave iako je ostalo malo više od mjesec dana do obilježavanja 20. obljetnice Oluje.

U Koordinaciji navode da se ne zna kakav će biti program proslave, osim da će 4. kolovoza biti vojna parada u Zagrebu, a 5. kolovoza  proslava u Kninu.

Navode i da hrvatski branitelji žele aktivno sudjelovati u obilježavanju 5. kolovoza, a ne biti samo puki promatrači jer žele svojim doprinosom uveličati taj dan. Stoga u Koordinaciji pozivaju Odbor da odmah objavi program proslave 20. obljetnice Oluje.

>> U mimohodu za Oluju ipak će biti i pripadnici HVO-a

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
02:53 29.06.2015.

Bogami, narod ima sto slaviti! Opljackali ste hrvatski narod do gole koze, oduzeli mu tvornice, kombinate, more, rijeke , planine... sve! I jos ste toliko bezobrazni da ocekujete od naroda da s vama sve to slavi. Nema sanse lopine!

Avatar __________
__________
08:19 29.06.2015.

slažem se da bi program već morao biti poznat i eventualno dorađen s uvažavanjem primjedbi i prijedloga koji bi mogli doći ... iako je nemoguće ugoditi svima, kvaliteta se ipak može podići

FO
Fortuna1980
08:58 29.06.2015.

kako ovi dezurni pljuvatelji svega Hrvatskog zurno pljuju sve gdje stignu! Neka pate jos tisuce godina i do vjeka! Od srbije do Tokija ostala srbija velika kao Nokia!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije