Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruge iz Knina:
Povratak na članak

Želimo znati program proslave Oluje

U Koordinaciji navode da se ne zna kakav će biti program proslave, osim da će 4. kolovoza biti vojna parada u Zagrebu, a 5. kolovoza proslava u Kninu.

Komentari 10

DU
Deleted user
02:53 29.06.2015.

Bogami, narod ima sto slaviti! Opljackali ste hrvatski narod do gole koze, oduzeli mu tvornice, kombinate, more, rijeke , planine... sve! I jos ste toliko bezobrazni da ocekujete od naroda da s vama sve to slavi. Nema sanse lopine!

VL
Avatar __________
__________
08:19 29.06.2015.

slažem se da bi program već morao biti poznat i eventualno dorađen s uvažavanjem primjedbi i prijedloga koji bi mogli doći ... iako je nemoguće ugoditi svima, kvaliteta se ipak može podići

VL
FO
Fortuna1980
08:58 29.06.2015.

kako ovi dezurni pljuvatelji svega Hrvatskog zurno pljuju sve gdje stignu! Neka pate jos tisuce godina i do vjeka! Od srbije do Tokija ostala srbija velika kao Nokia!

VL
DA
danijelrukavina4
10:15 29.06.2015.

Svi koji žive od državnog proračuna i na proračunu, imaju i što slaviti. Oni koji pune taj isti proračun, oni nemaju što slaviti. Svaki čovjek koji imalo ekonomski misli i ima imalo ekonomskog znanja, sve razumije i vidi da je ova zemlja na ovaj način ekonomski neodrživa dugoročno. Velika većina vas gospode političara to uopće ne shvaća, a nalazi se na veoma visokim pozicijama u društvu. Kako su došli do tih pozicija, i to je veliko pitanje.

VL
DA
danijelrukavina4
10:10 29.06.2015.

S

VL
GI
gilesfra007
09:45 29.06.2015.

Pa dobro - zasto ne pitate Thompsona i Glogoskog?

VL
Avatar mama mia
mama mia
10:56 29.06.2015.

Bit ce cajke , precjednica ce sa Thompsonom pjevat u duetu

VL
RB
robert.b.40
01:52 29.06.2015.

z a proslavu oluje treba prvo upitati srbe za dozvolu oako oni dozvole posto u nasoj politiki nije jos toga dosta jasno kakove sramote vulin ujadovnom,vucic o jasenovcu spominj sto se desilo prije sedamdaset godina sto se onda desilo tosrbija je sramota,to nitko ne porice,ali sto je srbska miloseviceva,vlada u dvadeset I prvom stoljecu to samo danas rade isis,takve susjede nepustajte u dvoriste prije za mene je ustastvo bilo nesto strasno,ali danas kod cvrba smo svi ustase,pa netreba da se niko stidi doga imena.branitelji trebaju da promjenu ime ali zamjerit ce se gazdi srbiji nasa vlada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.