Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog 'za dom spremni' i desnice priveden jedan mladić

22.12.2008.
u 13:23

PULA - Video i fotografski zapisi s Thompsonovih koncerata još se uvijek pregledavaju. Možemo potvrditi da je u pojedinaca i manjih skupina zabilježeno izvikivanje parola. O mogućim prijavama izvijestit ćemo nakon što sav materijal bude pregledan, rekao je Dalibor Gregov iz Odjela za javni red PU istarske, dodavši da Damir Kajin nije podnio kaznenu prijavu zbog prijetnje, ali su povici na njegov račun zabilježeni.

Opovrgnuo je napise nekih medija da su na Učki skupini mladića policajci oduzeli ustaško znakovlje. Na dva koncerta policija je privela jednog mladića, 21-godišnjeg M. A. iz Pule koji je pijan u nedjelju izvikivao “za dom spremni” i dizao desnicu.

Zbog remećenja javnog reda i mira u subotu je priveden I. Š. (40) iz Pazina, poznat od ranije, koji je na subotnjem koncertu pod utjecajem 2,47 promila alkohola glavom u nos udario posjetitelja. Zbog preprodaje karata priveden je “tapkaroš”, kod kojeg je pronađena 101 ulaznica. Prodavao ih je po cijeni od 50 do 100 kuna. Prijavljen je 42-godišnjak s Korčule koji je negodovao zbog redarskog pretresa, a kod sebe nije imao nikakve dokumente. Jednoj je mlađoj ženskoj osobi za vrijeme nedjeljnog koncerta pozlilo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije