Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
produljeni vikend

Zbog produljenog vikenda na granicama pojačan promet

granica
Arhiva VL
30.10.2010.
u 10:33

Pojačan je promet na svim važnijim cestovnim pravcima u zemlji.

Zbog produljenog vikenda pojačan je promet na svim važnijim cestovnim pravcima u zemlji, a osobito na autocesti na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

Gužve se očekuju i na autocestama A 1 pred naplatnim kućicama Lučko, A 3 Bregana-Lipovac pred naplatama Ivanja Reka, javlja HAK.

Uoči blagdana Svih Svetih očekuju se i gužve na prilaznim cestama gradskih groblja.

>>Na groblja javnim prijevozom

Također, pojačan je i putnički promet na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom s čekanjima i do pola sata, osobito na Bregani i Maclju na ulazu, a na Pasjaku, Plovaniji, Kaštelu, Slavonskom Brodu, Staroj Gradiški, Županji i Bajakovu na izlazu.

>>Produljeni vikend za Sve svete na kopnu sunčan, na moru - kiša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije