Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolaps

Zbog oluje 50.000 britanskih kućanstava ostalo bez struje

zima (1)
pixsell
04.04.2012.
u 15:03

Najteže je u okruzima Yorkshire i Durham gdje je snijeg mjestimično tijekom noći napadao i do 30 centimetara

Jako olujno nevrijeme praćeno snijegom i poledicom ostavilo je čak 50.000 kućanstava i poduzeća bez struje na sjeverozapadu Velike Britanije.

BBC javlja da je najteža situacija u okruzima Yorkshire i Durham gdje su vlasti izdale priopćenje u kojem stanovništvo upućuju na oprez zbog poledice i snijega koji je preko noći mjestimično napadao i do 30 centimetara. Pojedine su državne prometnice i autoceste zatvorene, a u tijeku je osposobljavanje električnih mreža koje bi do kraja dana trebale biti popravljene.

 

Komentara 1

DE
DERAN
15:23 04.04.2012.

al sam se sad nasikiro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije