Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatočio ženu i prijetio

Završila talačka kriza u Baranji: Muškarac se predao

Beli Manastir: Muškarac zatočio ženu i djete i prijeti bombom, policija na terenu
Dubravka Petric/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.04.2023.
u 07:09

Talačka kriza prijavljena je jučer u 17,56 sati, a na teren su izašle sve hitne službe, uključujući pregovarače, pripadnike specijalne policije i hitne službe. Mediji su objavili da je muškarac u stanu držao zarobljenog i maloljetnog sina ali ga je pustio.

Završena je talačka kriza u mjestu Kneževo u Baranji. Muškarac je jučer u popodnevnim satima zatočio ženu prijeteći da će aktivirati eksplozivnu napravu zbog čega su evakuirani svi susjedi. Talačka kriza prijavljena je u 17,56 sati, a na teren su izašle sve hitne službe, uključujući pregovarače, pripadnike specijalne policije i hitne službe. Mediji su objavili da je muškarac u stanu držao zarobljenog i maloljetnog sina ali ga je pustio. "Osoba je pod nadzorom, uhićena je, slijedi kriminalističko istraživanje, nemamo nikog ozljeđenog", rekli su u osječko-baranjskoj policiji u kojoj su najavili priopćenje za medije.

Muškarac se predao u 2.40 , izjavio je načelnik općine Zoran Kontak za Hrvatski radio. Bilo je policijsko postupanje, policija je pregovarala s osobom i u 2,40  sati osoba se dobrovoljno predala. Ženska osoba je dobro. Stan je pregledan", kazao je Kontak. Evakuirani stanari će se vratiti u svoje domove. 

Muškarac je navodno prijetio plinskom bocom i eksplozivnom napravom. HRT je objavio da je muškarac od prije poznat policiji zbog obiteljskog nasilja. Za evakuirane stanare iz okolnih stanova bio je osiguran zamjenski smještaj u društvenom domu u Kneževu.

Komentara 1

Avatar 15545
15545
11:27 10.04.2023.

Iscurio mu plin???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije