Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

VIDEO Talačka kriza u Baranji: Zatočio ženu u stanu i prijeti plinskom bocom

Beli Manastir: Muškarac zatočio ženu i djete i prijeti bombom, policija na terenu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
10.04.2023.
u 00:08

Na terenu su interventna policija, vatrogasci i druge službe.

Muškarac je zatočio ženu u nedjelju navečer u svojem stanu u mjestu Kneževo u Baranji. On se zatvorio u stan s nevjenčanom suprugom i maloljetnim sinom kojeg je kasnije pustio. Pregovori s policijom traju već nekoliko sati. Kako neslužbeno doznaje 24sata, muškarac prijeti plinskom bocom.

Na terenu su i vatrogasci te druge službe.  "Brza evakuacija. Ja kažem ženi moraš u invalidska kolica. Oni (policija, o.a.) su meni pomogli", kazao je susjed iz zgrade. Na pitanje gdje su našli smještaj, kratko je kazao kako će on i supruga biti kod drugog susjeda.

"Tablete sam joj uzeo. Mobitel i sve", ispričao je susjed.

Muškarac je od prije poznat policiji zbog obiteljskog nasilja, javlja HRT. Evakuiranim stanarima iz okolnih stanova koji nisu pronašli smještaj osiguran je zamjenski smještaj u društvenom domu u Kneževu.

 

Ključne riječi

Komentara 6

NO
Nostromo
06:27 10.04.2023.

Zakazao sustav, takve ljude treba odvojiti u bolničke ustanove i liječiti.

NO
Nostromo
06:29 10.04.2023.

Koliko ovdje ima psihičkih bolesnika koji pišu komentare. Za proučavanje nekoga za doktorat.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:32 10.04.2023.

Lupetas, kao obicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije