Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnos s maloljetnikom

Ostala bez posla: Zavela učenika fotkama s Facebooka

ženska
Foto: Screenshot Youtube
21.11.2013.
u 21:31

Claire Horton, majka dvoje djece, tvrdi da su samo pričali

Clare Horton, 33-godišnjoj nastavnici iz Newporta u južnom Walesu, zabranjen je rad nakon što je imala seksualni odnos sa 16-godišnjim učenikom, piše Daily Mail. Horton je mladića zavela porukama na Facebooku, kao i svojim golišavim fotografijama koje je sama napravila.

Učenik, čije ime nije otkriveno, već se navodi kao Učenik A, rekao je policiji da je imao seksualni odnos s nastavnicom dizajna i tehnologije, ali nije ju htio tužiti, navodeći kao razlog svoj čvrsti vjerski svjetonazor.

Horton, inače majka dvoje djece, 10 je godina radila u srednjoj školi Fitzalan u Cardiffu. Na odboru Općeg nastavničkog vijeća Walesa rečeno je kako joj je više učenika slalo poruke na Facebooku.

Pristala se susreti s Učenikom A kod njegove kuće u Cardiffu, a potom ga je odvezla do svog doma u Newportu, koji je udaljen 30-ak kilometara. Ondje su se upustili u seksualni odnos, a Horton je učenika potom odvezla doma, nakon čega je otišla pokupiti svoju djecu.

Nastavnica, koja je u vrijeme tog odnosa prolazila kroz težak razvod, rekla je kako je od učenika uzela samo "ruku prijateljstva". Tvrdi da je s dječakom samo razgovarala prije no što je zaspala na fotelji na nekoliko sati. Razgovor s dječakom godio joj je u vrijeme razvoda, tvrdi.

"Bio je vrlo ljubazan i slušao me - samo sam pričala što se događalo s mojim bivšim suprugom", navela je Horton u izjavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije