Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO ZAVRŠILA U REMETINCU

Zatvorskoj cimerici posudila 300 kuna pa je iznuđivala i prijetila joj da će joj ubiti dijete

zatvor
Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
30.10.2020.
u 14:28

cimericu dočekalo je neugodno  iznenađenja kada je izašla iz zatvora. Jer Iana M. joj je rekla da joj više nije dužna 300 već 600 kuna. Kako joj bivša cimerica nije vraćala ni stvarni ni nepostojeći dug, suma je još rasla

Ivana M. opet je završila u Remetincu i ti zbog pomalo neuobičajene iznude. Sumnjiči ju se da je iznuđivala svoju bivšu zatvorsku cimericu. Njih su dvije u nekom trenutku zajedno završile iza rešetaka. Jedna je u  Remetincu bila zbog prekršaja, a druga je bila u istražnom zatvoru. Kada je Ivana M. izlazila iz Remetinca, njezina dotadašnja cimerica ju je zamolila da njezinom ocu posudi 300 kuna. Kazala je da će joj dug vratiti kada izađe van.

Ivana M. je na to pristala i ocu svoje dojučerašnje zatvorske cimerice je posudila 300 kuna. A tu cimericu dočekalo je neugodno  iznenađenja kada je izašla iz zatvora. Jer Iana M. joj je rekla da joj više nije dužna 300 već 600 kuna. Kako joj bivša cimerica nije vraćala ni stvarni ni nepostojeći dug, suma je  još  rasla. Prvo na 1200, a zatim na 5000 kuna. U nekom trenutku Ivana M. je odlučila malo pojačati pritisak na bivšu cimericu da joj  vrati nepostojeći dug.

Prvo joj je slala prijeteće poruke, a zatim joj je zaprijetila:

- Ne vratiš li mi te novce, ubit ću ti dijete! - 

Ta je prijetnja prestravila bivšu zatvorsku cimericu Ivane M. pa ju je odlučila prijaviti policiji koja ju je uhitila i osumnjičila za iznudu. I tako je Ivana M. ponovo završila iza rešetaka, jer joj je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije