Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.02.2010. u 18:56

Statistika je neumoljiva i kaže da su zastupnici prošle godine popili i više od stotinu litara pelinkovca, votke, jegera i raznih rakija.

Damir Kajin pohvalio se da svaki dan u Saboru popije samo dva deci vina uz ručak, i to na svoj račun, a slične ćete odgovore dobiti i od drugih zastupnika. Pa ipak, statistika je neumoljiva i kaže da su zastupnici prošle godine popili i više od stotinu litara pelinkovca, votke, jegera i raznih rakija. Štoviše, prkoseći krizi, neprestano su nalazili vremena i za slavlje jer su iz saborskih hladnjaka u 2009. godini naručili i između rasprava popili čak 103 butelje šampanjca. Živjeli, gospodo zastupnici!

Šefu varaždinskog HDZ-a premijerka kao anđeo

Jadranka Kosor je “anđeo koji je čvrstom ženskom rukom situaciju okrenuo u korist Vlade”, tvrdi Tomislav Kezelj, šef HDZ-a Varaždinske županije koji nema osjećaj za realnost, ali ima za ulagivanje.

Posjetnice naplaćivala osam kuna po komadu

Nevenka Jurak, vlasnica tvrtke Fimi medija koja je u Sanaderovoj eri ostvarila enormni porast poslovanja s državnim tvrtkama, među ostalim je od Crosca, Inine tvrtke kćeri, naplaćivala izradu posjetnica punih osam kuna po komadu, odnosno pet puta iznad uobičajene cijene, što sada istražuje policija po nalogu USKOK-a. Jasno je zašto Nevenka Jurak radi samo s državnim tvrtkama – nijedna privatna joj ne može toliko platiti.

Umjesto otpremnine nude mu mjesto veleposlanika

Božidar Kalmeta, ministar mora, prometa i infrastrukture, nakon niza afera branio se da ne može “sve kontrolirati” u resoru. Loše poslovanje direktora koji su završili u Remetincu nije primijetio, ali je zato uspio kontrolirati Zračnu luku Zagreb, gdje je ostvarena dobit od 37 milijuna kuna, pa je ministar procijenio da direktora Boška Matkovića treba smijeniti. Bolje da nije ni to kontrolirao jer, kako piše Poslovni dnevnik, sada Matković sudski traži isplatu otpremnine i nagrade za dobro poslovanje u iznosu od nekih milijun kuna. Isplatu stopira upravo Kalmeta, a Matković dodaje da mu nude veleposlaničko mjesto, što je odbio.

Komentara 15

Avatar žič
žič
18:26 23.02.2010.

bagra,baaaaaaaaagra............

OB
-obrisani-
19:34 22.02.2010.

Od toga je ŠEX smazao pola sam.

ZZ
zzbabac
22:07 22.02.2010.

Bezrezervna podrska povratku Dujmovica u VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije