Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeruzalem

Zaštitar ubio Izraelca u Jeruzalemu, mislio da je palestinski militant

Zid plača (1)
Slavko Midzor/PIXSELL
21.06.2013.
u 10:22

Izraelac je ubijen kod Zida plača, svetog židovskog mjesta. Zaštitar je na njega pucao nakon što je čuo da je uzviknuo "Allahu Akbar", što na arapskom znači "bog je najveći"

Zaštitar u Jeruzalemu ubio je Izraelca nakon što je čuo da uzviknuo "Allahu Akbar", što na arapskom znači "bog je najveći", donosi RT.

Izraelac je ubijen u javnom zahodu kod Zida plača, jednog od židovskih najsvetijih mjesta. Zaštitar je ispričao da je na njega pucao jer je mislio da je muškarac palestinski militant, javlja Reuters koji je citirao glasnogovornika tamošnje policije Mickyja Rosenfelda: Čini se da je zaštitar izvukao oružje i nekoliko puta zapucao na njega zbog činjenice da je viknuo "Allahu Akbar".

Ubijeni muškarac bio je Židov u 40-im godinama, javlja The Jerusalem Post. Bolničari su ga pokušali spasiti, ali je muškarac preminuo.

>> U zračnom napadu u Gazi poginuo palestinski motociklist

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije