Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršio pravo životinje

Zaradio kaznu od 3000 dolara jer je neželjenu mačku poštom poslao u prihvatilište

Mačka/Ilustracija
Foto: Getty
13.01.2019.
u 11:05

Jang je objasnio da je poslao mačku jer više nije imao vremena brinuti za životinju koja je imala problema s kretanjem zbog ozljede

Muškarac s Tajvana zaradio je kaznu od nekoliko tisuća dolara zbog toga što je neželjenu mačku spakirao u ekspresnu poštansku pošiljku i poslao je u prihvatilište za životinje, prenose lokalni mediji.

Jang (33) je zbog kršenja zakona o zaštiti životinja zaradio kaznu od oko 2000 dolara te dodatnih tisuću zbog kršenja sanitarnih propisa jer su zaposlenici skloništa za životinje utvrdili da mačka nije bila cijeljenja protiv bjesnoće.

Policija mu je ušla u trag uz pomoć dostavne službe te snimaka nadzornih kamera.

Jang je objasnio da je poslao mačku jer više nije imao vremena brinuti za životinju koja je imala problema s kretanjem zbog ozljede.

Veterinari su osudili takav postupak prema životinji upozoravajući da se životinja u kutiji može ugušiti i dehidrirati te je izložena stresu.

>> Pogledajte pitona punog krpelja

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dkoor
dkoor
12:08 13.01.2019.

Zato ovi sto izbacuju zivotinje kao zadnje smece ne placaju nista.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:21 13.01.2019.

E, tako se to radi u uređenoj državi. Padne ti na pamet idiotarija, drugi put će ti pasti na pamet možeš li si ju priuštiti!

Avatar Asterix
Asterix
16:03 13.01.2019.

Uređena država tako radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije