Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENO

Zanimljivo iznenađenje stanarima: Otvorili pipu za vodu, a počeo curiti alkohol

Pipa
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
09.02.2020.
u 10:32

- Djeca nisu mogla ići u školu, a njihovi roditelji nisu mogli ići na posao - kazao je vlasnik stambene zgrade Joshy Malyiekkal.

Stanari jedne stambene zgrade u Indiji doživili su neugodno iznenađenje kad su otvorili pipu. Naime, počela je curiti iz pipe van kombinacija pive, brandyja i ruma u Kerali te je otkriveno kako je do toga došlo zbog kontaminacije vode. Čak 6000 litara alkohola kojeg je sud zaplijenio i zakopao u zemlju procurilo je i kontaminiralo izvor vode. 

- Djeca nisu mogla ići u školu, a njihovi roditelji nisu mogli ići na posao - kazao je vlasnik stambene zgrade Joshy Malyiekkal. 

Država je priopćila kako će očistiti kontaminirano područje, no stanari smatraju kako će trebati minimalno mjesec dana za to. 

- Svakodnevno dostavljaju oko 5 tisuća litara vode dnevno, no to nije dovoljno s obzirom na broj stanara - smatra Malyiekkal. 

Savezna država Kerala u kojoj se dogodila kontaminacija ima najveću konzumaciju alkohola po stanovniku u Indiji, prenosi Fox News.  
 

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vlada1
12:55 09.02.2020.

Od alkohola nema boljeg seruma.

FI
fionavarac985
12:46 09.02.2020.

Strašno! Ovo me je baš iznenadilo i začudilo.

BO
boiboma
11:44 09.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije