Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi rokerica

Žanamari Lalić: Obrijala sam glavu zbog ljubavi

žanamari (1)
Foto: Pixsell, Privatni album
1/12
11.11.2012.
u 20:00

– Oduševljen je mojom glazbom, podržava me u svemu, razumije me... Kad vidi da sam umorna, nježno me pogladi po glavi – kazala je pjevačica koja je nedavno napunila 31. godinu.

Da je prava rokerica na sceni, pjevačica Žanamari Lalić u posljednje vrijeme pokazuje i glazbom i izgledom. Dugu tamnu kosu po kojoj je prepoznatljiva odlučila je obrijati iza desnog uha i time poručiti da je za bunt i nestašluke još spremna.

– Inspirirala me frizura mog dečka jer ima dugu kosu i taj side cut. Vjerni frizer Marko omogućio mi je da u isto vrijeme uz jako kratku kosu mogu zadržati i dugu frizuru. Ljudima je to šokantno, ne znam čemu se čude. Na desnoj strani glave uvijek sam nosila kosu iza uha. Sad imam više mogućnosti, a nisam se morala ošišati na kratko. To ne bih podnijela, jer mi dečko ima dugu kosu. Ne mogu dopustiti da je njegova dulja od moje – kroza smijeh će Žanamari. Solističku karijeru zamijenila je timskom igrom pa dvije godine pjeva u bendu J’Animals.

Buđenje susjeda noću

– Za razliku od prije tri godine, kad sam imala bend Syndrome, sad smo žešći, ali i dalje pop rock. Radimo album, na kojem će, uz Gordana Dragića i Emila Kranjčića, sudjelovati novi gitarist Dario Bulatović i basist Tomislav Franjo Šušak. Gušt mi je stvarati u ovom timu pa sam ovog mjeseca radila unatoč tri prehlade, nespavanju i umoru – tvrdi.

– Dečki iz benda moja su druga obitelj. Kad ne mogu van iz kuće ili me obveze odvuku na drugu stranu, oni rade bez mene. Nisam kontrol-freak i ne trudim se biti im mama. Funkcioniramo kao odličan tim – kaže. No, iako među J’Animalsima beskrajno gušta, jedan muškarac trenutačno joj je važniji od svih na svijetu – njezin izabranik Leo Bolješić.

– U vezi smo već šest mjeseci. Živimo skupa, upoznali smo si obitelji i njegova mi se, priznajem, jako sviđa – iskreno će. S muškarcem koji joj je ukrao srce dijeli iste strasti, pa dok Žanamari uvježbava vokale za nastupe, Leo u drugom kutu sobe uvježbava glas za nastup sa svojim industrial metal bendom Mass Hypnosis.

– Kad se Leo ukopča u pojačalo i zasvira, svi susjedi su budni. Iako se brinuo da ću i ja poludjeti, meni to ne smeta. Bez buke ne mogu živjeti kao ni bez glazbe. I u tome smo također jednaki – govori. U harmoniji i dijeljenju obveza, kaže, bit je svake prave veze, a ona se u ovoj vidi zauvijek.

– Zajedno pospremamo, zajedno izlazimo. To mi je bitno jer kad biram muškarca s kojim ću provesti život, a uvijek razmišljam tako, neću ga uzeti zbog fizionomije. Više padam na spiku, stav i način razmišljanja. Bitno mi je da možemo pričati o glazbi, da nam se sviđa isto ili da barem zna o čemu pričam pa možemo diskutirati o tome – govori, a u ovome muškarcu, prišapnula nam je, ima sve!

Platila bih za dobar ples!

– Oduševljen je mojom glazbom, podržava me u svemu, razumije me... Kad vidi da sam umorna, nježno me pogladi po glavi – kazala je pjevačica koja je nedavno napunila 31. godinu.

– U tridesetima sam postala opuštenija, vedrija, spokojna, mirna i samouvjerena. Godine zaista donose zrelost i iskustvo – tvrdi te priznaje da u materijalnom smislu nije doživjela radikalne promjene.

– Nisam kupila vilu pa ni stan jer nisam kreditno sposobna. Kao i svi mladi, još se nadam da ću, kad izađemo iz krize, steći prava da podignem kredit i kupiti svoj dom – govori Lalić, koju ćete za večernjeg izlaska vidjeti u kinu, na metal svirkama, ali i na r&b partyjima. Bitno je dobro se isplesati i biti u dobrom društvu, njezin je moto, pa je u mladost “ugurala” zaista raznovrsne provode. A muški striptiz?

– Gledala sam film “Čarobni Mike” i oduševila se. Da naši striperi plešu kao Channing Tatum u filmu, odmah bih otišla i platila im koliko god bih imala. A ovi ovdje... Vidjela sam ih na nekoliko djevojačkih... – niti plešu, niti izgledaju – osvrnula se pjevačica koja se svoje isklesano tijelo ne libi pokazivati, pa profil na Twitteru svako malo začini slikama u korzetima i rublju.

– Između proba trčim u teretanu vježbati. Ta mi je stavka u ovom dnevnom ritmu važna. Na prehranu ne mogu toliko paziti jer posla imam preko glave. Ali redovito popijem C vitamin – podijelila je Žanamari i svoj recept za “preživljavanje”.

– Stalno sam u pogonu, s Pištom sam snimala spot za “U ovoj sobi”, 24. studenoga snimam spot za svoj singl “Prokleto lagano”. Neprestano sam na gažama... Iduća je u četvrtak u zagrebačkom VIP clubu – govori Lalić, otvorivši pitanje kad se i kako stigne odmoriti? – Najdraži mi je odmor biti doma uz glazbu, a izbor mi je zaista raznovrstan. Od grupa Alice in Chains, Soundgarden, Audioslave, Faith no more, Tool pa do Marvina Gayea koji mi je omiljeni i idealan za vođenje ljubavi – bez dlake na jeziku otkriva Makaranka.

Ključne riječi

Komentara 33

RA
rasplinjač
22:54 11.11.2012.

Da je dobra....je......ali pravi budalu od sebe.....

MP
Mr.Pravda
23:05 11.11.2012.

svjetske burze su odmah pozitivno reagirale,prolazi kriza!!!!!!!

UD
Utjerivać dobroga
22:25 11.11.2012.

Marvina gayea je volio slušati i pokojni Đorđe Novković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije