Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG CIJENE VJENČANICE

Žalio se na svoju buduću suprugu, a onda 'nadrapao' kad ga je otkrila mlada

Ilustracija /Svadba
Foto: GettyImages
1/3
18.01.2020.
u 18:24

Njih dvoje su zajedno uštedjeti oko 7700 funti (oko 67226,14 kn) za vjenčanje i potrošili su za sada oko 3075 funti (oko 26846,80). Međutim, problemi su nastali kad je budući mladoženja predložio kupnju vjenčanice koja košta 38 funti ( oko 330 kuna).

Neke žene planiraju svoj vjenčani dan od malih nogu i učinit će sve kako upravo taj dan bude ono što su sanjale. Međutim, za jednu mladu problem nije bio novac ili obitelj već škrtost njezinog budućeg muža. Naime, problemi između zaručnika nastali su kad je budući mladoženja odbio dati 1000 funti (8730 kn) za vjenčanicu. Kako to ide, okrenuo se Redditu gdje se požalio na svoju buduću suprugu. 

Optužio ju je da se 'ponaša kao derište s napadajem bijesa zbog nove sjajne igračke koju ne može dobiti' i to nije prošlo dobro kod njegove buduće supruge. Njih dvoje su zajedno uštedjeti oko 7700 funti (oko 67226,14 kn) za vjenčanje i potrošili su za sada oko 3075 funti (oko 26846,80). Međutim, problemi su nastali kad je budući mladoženja predložio kupnju vjenčanice koja košta 38 funti ( oko 330 kuna). 

Kako je napisao na svojem postu na Redditu: - Znao sam da je sve puno skuplje kad je riječ o vjenčanju, no nisam očekivao haljinu i veo u iznosu od 822 funte ( oko 7176.61)

S obzirom na to da prosječna vjenčanica u Velikoj Britaniji iznosi 1,385 funti (oko 1385 kn), vjenčanica koju je poželjela mlada čak i nije toliko skupa s obzirom na sve. Mladoženja pak nije mogao shvatiti zašto bi se potrošilo toliko novca na haljinu koja će se nositi samo jedan dan te je odlučio istražiti jeftine vjenčanice preko Interneta. Ugodno se iznenadio što postoji toliko internetskih stranica na kojima se mogu naći jeftine vjenčanice, što je i istaknuo kad se požalio na Redditu. 

- Pokušao sam joj pokazati neke od vjenčanica koje sam pronašao, ali ona to jednostavno nije željela - naveo je. 

Nakon što je ponovno odbio da se iz zajedničkog budžeta za vjenčanje plati njezina vjenčanica, mlada je ponudila da se vjenčanica financira iz novca kojeg je ona doprinijela. Međutim ni to nije pomoglo. Rasprava je završila tako što se buduća mlada vratila svojim roditeljima. 

To bi vjerojatno bio još jedan post na Redditu, no privukao je znatnu pažnju kad je uz originalni status dodana i isprika. 

Naime, mlada je pronašla status koji je on objavio i natjerala ga da se javno ispriča. Mladoženja je otkrio da je njegova zaručnica Emma vidjela njegovu objavu zbog čega se morao javno ispričati. 

- Emma je pronašla moju objavu, bila je pogreška objaviti to ovdje i žao mi je što sam objavio naše probleme na Redditu. Kreten sam - naveo je mladoženja, piše Daily Mail. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije