Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Prva bračna noć iz pakla: Bilo je odvratno, ostao mi je gorak okus u ustima

ilustracija
Foto: Getty Images
21.12.2023.
u 19:40

Magija je nestala, a od šoka više nitko nije ni pomislio na san

Sve je izgledalo kao iz bajke. Vrijeme je bilo savršeno, hrana je bila ukusna, a nitko od uzvanika se nije previše napio i napravio kaos. Idila je trajala od ulaska u crkvu do rezanja torte. Čak je i prvi ples prošao bolje nego na probama. 

Međutim, onda se dogodio taj nesretni propust, tragedija koja je mladenki ostavila gorak okus u ustima. Ni dan danas ne može pogledati fotografije s vjenčanja. Jer ono što se tada dogodilo, promijenilo joj je bračni život, prenosi Sun.

Naime, kada je na red stigla prva bračna noć, mladenci su legli u krevet kako bi u zagrljaju usnuli u san. No friško pečeni suprug tada je svoju ženu nazvao imenom njezine prijateljice. Magija je nestala, a od šoka više nitko nije ni pomislio na san.

- Bilo je odvratno, ja ne znam kako sada dalje - ispričala je 26-godišnja nesretnica kroz suze. Njezin suprug je uvjerava da nije bilo preljuba, ali te riječi i dalje odzvanjaju u njezinim mislima.

VEZANI ČLANCI

Bračna savjetnica Deidre Sanders kazala je kako je najbitnije da se vole. Ako nije u pitanju prijevara, ova nezogda se može prebroditi te će postati opet bliski.

- Držite se za ruke, ljubite, budite prisni - rekla je Sanders koja smatra da će na taj način mladenka opet moći biti intimna sa svojim partnerom. 

Vrijeme će reći svoje.

VIDEO Pogledajte snimku kamere češke policije dok traže ubojicu sa sveučilišta u Pragu

Komentara 32

DU
Deleted user
22:48 17.01.2020.

A ja mislio da joj od nečeg drugog ostao gorak okus u ustima...

Avatar Kaladin
Kaladin
11:27 18.01.2020.

Ovo "Deidre" smišlja na wc-u.

DU
Deleted user
12:25 18.01.2020.

moglo je biti i gore...da je rekao ime poštara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije