Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Sa ženom oštećenika tukao rukama i nogama po glavi i tijelu

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
20.09.2022.
u 08:19

Teško su ga ozlijedili jer su mu slomili nos

Mladić (25) sumnjiči se za nanošenje teške ozljede zbog čega je ispitan na ODO Split. Sumnjiči ga se da je 17. rujna oko 5 sati s još jednom ženom, koja je također osumnjičena, napao oštećenika.

Njih su dvoje, kako se sumnja, oštećenika više puta udarili rukama i nogama po glavi i tijelu. Teško su ga ozlijedili jer su mu slomili nos. Njemu je pomoć pružena u KBC-u Split, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Što se tiče 25-godišnjaka, njemu je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke. Iako je tužiteljstvo priopćilo da je žena koja je s njim tukla oštećenika također osumnjičena, nije priopćeno je li i ona ispitana te je li i za nju tražen istražni zatvor. 

VIDEO Ove bi stvari svako kućanstvo trebalo imati za slučaj nestanka struje, vode i goriva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije