Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT MOTIV

Napadnut novinar Robert Valdec: Čim sam otvorio vrata nešto mi je doletjelo u glavu

15.09.2022.
u 15:55

Nakon napada se fotografirao te oko 6.15 poslao poruku njegovoj supruzi, ruskoj novinarki Dariji Aslamovoj koja se u trenutku kad je napadnut nalazila u Moskvi.

Komentara 29

DU
Deleted user
16:43 15.09.2022.

Robert Valdec je Mesija i Mesi za onog šmrklju Bagu.

Avatar Cantor
Cantor
17:07 15.09.2022.

Ja zaista ne znam kakve veze Valdec ima sa Rusijom. Ali se sjećam da je on svojevremeno raskrinkavao antihrvatsku djelatnost pojedinih "uglednika", medija i organizacija unutar Hrvatske. I mnogima se prio tome zamjerio. Čovjek bi očekivao da će takav Hrvatski građanin u navodno svojoj i navodno slobodnoj Hrvatskoj imati pravo ženiti koga hoće? Pa i podržavati zemlju sa kojom Hrvatska nije u (neobjavljenom) ratu, tj Rusiju. S obzirom da mnogi ovdje podržavaju nama susjednu zemlju sa kojom jesmo u (neobjavljenom) ratu i od toga čak i dobro prosperiraju to bi trebalo biti pod "normalno". Ali vidimo da se određene "patriotske" snage "grupišu" po nalogu središnjice. I još valjda pri tome mašu Hrvatskom zastavom u ekstazi patriotizma. To što ustvari rade za one koji podrivaju državnost Hrvatske nije njihova briga...

DU
Deleted user
16:43 15.09.2022.

Napao ga je neki frik kojemu se ne sviđaju pjesme koje je Robert napisao za pokojnog Špišića, kao "Moj maček ima rascufana vuha" ili " Stari dečki".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?